четвртак, 22. децембар 2016.

Drkam ga... A sad mi drug puši kurac

drkam-ga-kurac

Ja sam strejt, nije da je to bitan detalj al' ipak. Raskinuo sam sa devojkom pre nego što sam krenuo na fakultet. Bio sam navučen na seks ali mi nije bilo do dejtinga i upoznavanja novih devojaka kao i zabavljanja sa njima jer sam imao dosta obaveza na studijama. Uh, drkam ga i lepo je ali... To je to. Drkam ga, da! Ali i to dosadi.
Studentski život u Beogradu
U domu sam i okej sam sa gejevima. Poštujem ih, normalna sam osoba jer me ne plaši različitost. Jedina mana je što ne umem da provalim ko je peder... Ali, ko ume? Dok ti neko ne kaže, možeš samo da pretpostavljaš! Tako je bilo i kad sam upoznao mog cimera, mislio sam da je i on strejt te sam se skidao go pred njim kad sam išao da se tuširam ili kada sam se oblačio.

Odlučio je pre nekoliko nedelja da mi kaže da je gej. Rekao sam mu da je to normalna stvar i zahvalio mu što mi je rekao jer to nije ničija obaveza. Tad sam pomislio i da je možda pametnije da se više ne skidam pred njim da ga ne naložim, ne bih nikoga da mučim i navlačim. Međutim, priznao mi je da voli strejt momke u sport-fazonu koji su napucani fizički i da mu se dopadaju plavušani, što sam upravo ja. Bukvalno je mene opisao, da sam ja ono što mu se sviđa. Hmmm, drkam ga, ali da mi drka nego drugi? Što ne bi to bio moj drug?
uzivanje-studentski-zivot-u-beogradu
Drug puši kurac
Znao sam u kom pravcu ide... Rekao mi je kako bi mogao da mi pomogne i da bi mi prijao dodir. S tim što sam bio napaljen, odgovorio sam mu da može... Sve dok je svestan da je to samo seks i da ne treba da se zaljubljuje u mene. I eto, puši mi kurac već nekoliko nedelja. Osećaj je sjajan, mnogo je bolje nego kad ja u toaletu odlučim, ono... Drkam ga sam.

Tako da, njemu se sviđa, moja kita voli da bude posisana i sve je kul. I ranije sam umeo da čujem kad ga drka ali, sad znam što... I, kad primi moju spermu u usta, ode u svoj krevet i čujem u mraku kako se samozadovoljava. To je u redu trampa, da ga slušam, znajući da razmišlja o meni jer mi je upravo ispušio kurac. A to pušenje kurčine je bilo prejebeno!

drug-lize-kitu-najbolje

Želite i vi ovako nešto da iskusite uživo? Prijavite se klikom OVDE.


Dobar tekst, zar ne? Ili su ipak slike bolje... Komentari su otvoreni, moze i anonimno.
Sekcija je skroz ispod. Samo napred s predlozima/razmisljanjima/komplimentima :)

iskomentarisi-tekst-na-tastaturi
Iskomentarisi tekst

Možda će vas interesovati/uspaliti sledeći tekstovi i slike: 


Puši kurac! | Tehnika pušenja kite | Jebanje u zatvoru

Pušenje kurca u WC-u | Uživanje u krevetu | Ludo pušenje 

Drkanje u Vojsci Srbije | Kako žene puše kurac?

16 коментара:

  1. ala je dobar ovaj poslednji gif, zelim bas sve kako je na slici

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман14. март 2019. 19:36

    Kad god.Zelim pusenje i svrsavanje u usta

    ОдговориИзбриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Ja bih jednog smeđeg lika da mi ga piduva

    ОдговориИзбриши