петак, 16. децембар 2016.

Pušenje kurca i karanje u WC-u

Sa nekih 19 godina, počeo sam da radim u centru grada. Nakon posla, jedan dan sam otišao do javnog toaleta i čitao sam brdo eksplicitnih rečenica dok sam pišao. Upamtio sam jednu, "karanje u WC". Moje misli o seksu bi se tu verovatno završile ali... Stigla mi je porukica na papiru ispod kabine. Da da, neko je gurnuo poruku na kojoj je pisalo želim li da mi se popuši kita. Pobegao sam brzinom svetlosti odatle!
Da li sam kukavica?
Kasnije sam razmišljao o tome i odlučio da bih mogao da probam. Pušenje kurca u WC-u? Ono, što da ne... Moglo bi da prija plus, verujem da bih osetio adrenalin. Bila bi to prava avantura. Tako sam se nekoliko nedelja kasnije bratio tamo, i ko bi rekao... Porukica je opet stigla. Ovog puta sam rekao da.želim da mi se ispuši kurac. Pitao me je da li bih da gledam porniće, pristao sam. Rekao je da će se vratiti, da ide do svog auta. Gledao sam kroz prozor i video nešto starijeg muškarca kako odlazi. Pogubio sam se malo i pomislio da odem, glavom bez obzira. Krenuo sam međutim... Okrenuo sam se i vratio se u toalet. Posle nekoliko minuta, vratio se i pustio sam ga u WC kabinu.

Pusenje-kurca-u-WC-u

Bio je očigledno stariji, ali i iskusniji. Seo je na WC šolju, otkopčao me i skinuo mi farmerke. Bio sam ludački napaljen, kita mi je bila u erekciji samo tako! Uključio sam porniće, a on je krenuo da mi sisa kurac. U tom momentu, bio sam iznenađen da sam sebe stavio u takvu situaciju i dozvolio drugom muškarcu da se poigra sa mojom pišom. Shvatio sam koliko sam srećan što nisam otišao, što sam skupio hrabrost i ostao da mi ovaj stariji peder popuši kurac.
Jebeno nabrekla kurčina
Ne znam da li mi je penis ikad bio toliko oteknut! Nije mi dugo trebalo, šapnuo sam mu kako bih ga upozorio i počeo da ejakuliram. Nije stao pa sam mu nafilovao usta. Bio je to sjajan orgazam! Ustao je, otišao i ostavio me zabezeknutim. Videli smo se ispred kad sam izašao i razmenili brojeve jer... Pušenje kurca u WC-u bi opušteno moglo da se ponovi! Kada su mi se složili utisci, shvatio sam da mi se baš baš dopao ovaj oralni seks. Samo ću dodati da nije jedini put i da sam imao kasnije još takvih iskustava.

Karanje-u -WC-seks

A karanje u WC... Ne znam imam li petlju za tako nešto. Da se čuje uzdisanje ili jaukanje, nemam muda za baš toliko eksperimentisanja. Bar ne još uvek. Za sad može oral, s vremena na vreme.

Želite i vi ovako nešto da iskusite uživo? Prijavite se klikom OVDE.


Možda će vas interesovati/uspaliti sledeći tekstovi i slike: 

Puši kurac | Jebanje u zatvoru | Kako žene puše kurac? | 

Uživanje u krevetu | Ludo pušenje | Drkanje u Vojsci Srbije 

Jebanje u zatvoru

7 коментара: