четвртак, 01. децембар 2016.

Jebanje u zatvoru - pušač 40 godina

Kada sam završio srednju školu, bio sam pametnica ali i opasan vozač auta. Slupao sam moj auto dva puta. Pa dobro, zapravo nije bio moj, već auto mojih roditelja. I tako je moj otac odlučio da mi održi lekciju. Sledeći put kad me uhvati policija da jurcam kolima, da ću ići u zatvor.

Živim u poprilično malom gradiću, pa se ćale dogovorio sa policajcima. Ukoliko me zaustave, da me slobodno zadrže, kako bih naučio lekciju, je li. Naravno da su me uhvatili. Nisam puno prekoračio brzinu, ali bilo je dovoljno da me zaustave. I tako me je ovaj policajac odveo u zatvor. Nije to bio neki klasičan zatvor, samo nekoliko soba. Rekao mi je da moram tu da prenoćim dok otac ne dođe po mene ujutru. Pokazao sam svoje nezadovoljstvo ali nije uticalo. Mislim, kome bi se dopalo da budu zatvoreni?!
Spavanje u zatvoru
Legao sam na jedan od kreveta i zaspao ali se probudio rano ujutru dok je još bio mrak. Tad su policajci ubacili nekog polu pijanog tipa, pušač 40 godina kako kaže. Znao sam ga iz viđenja, lik je radio na građevini u gradu. Čim su policajci ponovo zaključali vrata, tip je krenuo da viče da ga puste. Rekao sam mu da umukne.
zatvorsko-dudlanje-kite

Pitao me je, "A šta ćeš da radiš ako ne budem?". Odgovorio sam mu sa "Ubaciću moju veliku kurčinu u ta tvoja usta da te ućutkam". Nastavio je da urla kad sam mu ponovio da treba da ćuti. "O, mislio sam da ćeš me ućutkati sa svojim kurcem."

Prišao sam mu dok je sedeo na krevetu, otkopčao šlic i izvadio opuštenu kitu, uhvatio mu glavu i ubacio mu kuracu u usta. Mislio sam da će da se opire ali... Nije. Primio ga je. Samo je na kratko izvadio moj penis i rekao mi da je pušač 40 godina. Zatim je nastavio da dudla.
Jutarnja erekcija
Bio sam iznenađen ali nisam izvukao kurac jer je počeo da ga sisa i pre nego što sam mogao da se predomislim, ukrutio mi se samo tako! Au, prvo pušenje kurca i to od strane muškarca. I, osećaj je bio neverovatno dobar. Bio je glasan pušač, sve onako sočno, nadao sam se da samo da policajci ne vide ali, toliko sam uživao da sam ubrzo zaboravio i nije me bilo briga. Prepustio sam se.

gutanje-kite

Ubrzo sam osetio da ću svršiti jer ipak, drkam ja kurac sam kad sam. Pomislio sam da će da se udalji kad mu dam signal. Zato sam mu uhvatio glavu obema rukama i zabio kitu duboko u grlo i ispalio sam spermu. Iskreno, tad sam video zvezde i štošta drugo dok sm svršavao ovoj pijanici u usta. Nikad nisam ovako nešto doživeo. Bilo je divno!

Svrsavanje u usta
Kroz nekoliko sati, došao je tata da me pokupi i rekao mi kako se nada da sam naučio svoju lekciju. Pa, zaista jesam. Nakon par dana, video sam ovog tipa kog sad već zovem "pušač 40 godina". Stopirao je jer mu je otišao prevoz. Stao sam i pokupio ga. Setio me se. Rekao sam mu da mi ne bi škodilo ako bi mi ponovo popušio kurac. I jeste, ovaj put potpuno trezan. Tako se s vremena na vreme viđamo, on mi ispuši karu i nauživamo se. I dalje imam devojku, ali ona ne zna. A i zašto bi?

5 коментара:

 1. Jebo te bog kakav tekst... Znaci ovlazio sam, bukvalno! Sve mi vodica krenula na kitu koliko me je ovo nalozilo. Moram sad da ga izdrkam brate

  ОдговориИзбриши
 2. nikad nisam bio u zatvoru do sad ali ovo zvuci prejako brt haha

  ОдговориИзбриши
 3. Ja bi volio nekome popusit
  A i volio bi da mi ga neko gurne u guz

  ОдговориИзбриши