среда, 7. децембар 2016.

Uživanje u krevetu: prvo muško pušenje kite

Prvi put kad sam se zabavio sa muškarcem bilo je pre nekih 10 godina. Kad se samo setim... Bilo je to moje prvo muško pušenje kite. Meni je pušena kurčina, inače. Tad sam i zvanično shvatio da sam biseksualac. Supruga mi je bila na putu pa sam otišao do obližnjeg jezera. Uživao sam uz pivo i sunce. Bio sam bez majice, sedeo za stolom za piknik kada je prošao jedan tip... Klimnuli smo glavom obojica a onda me je pitao da li bi mogao da mi se pridruži. Pozvao sam ga da sedne, ponudio ga pivom a onda sam primetio kako mu je otvorena majica...
Oralno pušenje
Videle su mu se bradavice a i lepo mu je lice, simpatičan je. Kovrdžav dečko. Naš razgovor se sveo na to da sam sam, živim blizu pa sam ga logičnim sledom okolnosti pozvao kod mene. Odlučili smo da nešto gledamo na TV-u. Pitao sam ga voli li da gleda porniće. Složio se pa sam uključio jedan u kome smo gledali oralni seks. Skinuli smo obojica majice. Komentarisao je kako su mišićavi glumci, uporno je išao na tu stranu. Imao sam osećaj da je ili gej ili bi i da je radoznao.
Muško razume muško najbolje
Pošto sam izvadio kurac iz trenerke, prepustio sam se akciji na televizoru. Ubrzo mi je prišao, sagnuo se i kleknuo pred moje noge. Uf, kakvo uživanje u krevetu.

uzivanje-u-krevetu

Priredio mi je apsolutno fantastično pušenje kite! Pre nego što sam svršio, zaustavio sam ga kako ne bih doživeo klimaks prerano. Baš sam bio napaljen, onako pošteno. Znao je šta radi... Nije ni čudo, muško je, imao je istu alatku među svojim nogama. Tako je nastavio sa svojim poslom i dudlao mi kurac a onda sam počeo da prskam kao šampion!!! On je sa zadovoljstvom progutao moju spermu.

Ovo meni jeste bilo prvo muško pušenje kite ali nije bio naš jedini susret. Našli smo se još nekoliko puta i svaki put je bilo sve bolje jer smo se upoznavali vremenom. Shvata da imam ženu i da sam porodični čovek te da su mi opcije ograničene. Ali smo znali da bar možemo na ovaj način da uživamo, pa smo umeli dobro da se poigramo dok je bio u kraju. Iskreno preporučujem ovakvo uživanje u krevetu!

pusenje-kite-u-krevetu

Želite i vi ovako nešto da iskusite uživo? Prijavite se klikom OVDE.


Možda će vas interesovati/ložiti sledeći tekstovi: 

Ludo pušenje | Drkanje u Vojsci Srbije | Jebanje u zatvoru

8 коментара:

  1. Jebem ti sve koliko mi se dizee kara sad!

    ОдговориИзбриши
  2. Musko razume musko najbolje, zaista jeste tako. A nakon ovog teksta, sada mi se tuca...

    ОдговориИзбриши
  3. Dobar teks i ja sam Gej i volim da nekom ozenjenom muskarcu povremeno kad on ima vreme za to podudlam kitu i da mu dam da me tuca.

    ОдговориИзбриши