понедељак, 21. октобар 2019.

Kad ti popusi karu u skoli na casu

zezanje-zadnja-klupa-pederi-skola

Odakle da pocnem? Pre par meseci sam prvi put doziveo pusenje kare, i to u srednjoj skoli, na sred casa likovnog. Zavrsavali smo 4. godinu skole koja je uzeg tipa, poseban smer smo imali tj oblast u kojoj su sve momci bili ucenici. Nismo imali zenske kao drugarice osim devojcica iz drugih odeljenja. Razumete sta je dosta momaka radilo na odmorima, lutalo okolo zbog devojcica.

Srednja skola je bila raspad, bar u mom slucaju. I zgrada, i ucionice ali naravno, i sami profesori. Cast izuzecima, neki od njih bas i nisu sjajni predavaci. No to u stranu, na likovnom smo blejali kao i na fizickom, ne samo u srednjoj vec i osnovnoj skoli. Takvi su predmeti pa ima vremena za predah, bleju ili pusenje kare, sto da ne! Da, verovali ili ne. Sve je moguce. Srbija je ipak ovo zemlja.
Ali cekaj, pusenje kare u skoli?!
Nasa profesorka likovne umetnosti je zesca dileja, pa dobro, tako je bar zovemo (iza ledja) i smatramo je generalnom lujkacom. Ima naocare ali jadnica ni uz pomoc njih nekad ne vidi kako treba. To pomaze kad ti se digne kara u skoli, na casu i dobro ti dodje pusenje kare. A jos bolje kad ima ko da je i popusi. Luda profesorka je vise od polovine casa, po obicaju, crtala okrenuta ka tabli. Slikala, kako god. Jer, ona je slikarka, jelte!

Ono sto je neobicno ali opet, nista cudno za uslove u Srbiji i raspad od skolstva, manijaci su ogromnu katedru gde inace sedi profesor pomerili u zadnju klupu, dakle skroz iza, u suprotnom pravcu. Do zida. Na casu nas nije bilo mnogo pa smo nakon fizickog, onako zagrejani i jos vreli, dosli da se odmorimo na likovnom. Nikola i ja smo zauzeli najbolje mesto, to kraljevsko, za katedrom.

Veoma je zeznuto sto profesorka bez cudjenja seda u obicnu skolsku klupu dok mi sedimo u zadnjoj klupi za katedrom, koji kurac?! Ali sta se desi u skoli... Ostaje u skoli? Bilo kako bilo, dosta njih je pobeglo sa likovnog a neki su ostali jos u sali za fizicko pa nas je malo prisustvovalo na casu likovnog. Bukvalno samo streberi u prvoj klupi i par burazera ispred nas.

Nakon sto je upisala odsutne, profesorka se bukvalno izgubila u tabli i njenom slikarstvu a mi smo onda kao misevi, kolo vodili. Nikola je odlucio da se sakrije ispod katedre koja je svuda ogradjena, bukvalno sa svih strana pa se nista nije videlo. Sakrio se u katedri sto je i meni bilo zabavno kao foliranje i izmotavanje. Medjutim, ubrzo je postalo dosta zabavnije od toga!
Otkopcavanje slica i vadjenje kurca
Nikola je zenstveni mrsavko ali se dobro slazemo i volimo se kao drugovi, oduvek jesmo. Drug k'o drug! Ono sto nisam znao, jer nije ni bilo bitno s obzirom da smo klinci i da smo tek u skoli, Nikola voli decake. Voli da popusi karu, haha. Bez zezanja, obojica smo bili nevini, kao i svi ostali u odeljenju. Ja nemam problem s tim sto mu se dopadaju decaci. Bojim se da nekima iz odeljenja to ne bi bas bilo najnormalnije jer su jebeno ograniceni i iz praistorije, haha.

musko-srpsko-pipkanje-kare-slike

Ono sto me je pomalo iznenadilo je da mu se od svih decaka u odeljenju dopadam najvise ja. Nikad nisam mislio da sam najlepsi u razredu ili tako nesto, mozda nije ni sve u lepoti jer on kaze da mu se dopada i moja muzevnost i kakav sam kao osoba, a i dobar prijatelj. Potpuno suprotno sam od njega fizicki, krupan sam i visok ali svako ima svoj ukus a izgleda da sam ja bio njegov. A opet, nije sve ni u izgledu.

Kad smo kod ukusa, nikad nisam okusio kurac. A on je prvi put okusio bas moju kurcinu. Da, Nikola je poceo da me pipka po nogama sto me je isprva golicalo i strecnuo sam se par puta udaljivanjem stolice, ocekivanom reakcijom i udarcima u zid ali to nije bilo dovoljno da se profesorka okrene, samo par drugova. Smeskao sam im se jer nisam znao kako da reagujem. Par njih je iskuliralo ali mislim da je bio koji cudan pogled, da im delujem kao ludak.

Nek' sam ludak sve dok moju karu pusi neko, a njihovu niko! Nikola je poceo da mi otkopcava slic na farmerkama i osetio da mi se ukrutio kurac. Nisam mnogo video dole jer je pomalo mracno ispod katedre a i nije da sam bas gledao kako bih motrio okolo i drzao strazu, u neku ruku. Zavalio sam se u skolsku stolicu i prepustio se, iako me je poprilicno bila frka.

kad-ti-popusi-karu-skola-na-casu

Nije me toliko bio strah da ce nas neko videti jer, ispod katedre niko jebeno nista ne moze da vidi, cak ni noge. A da je neko od drugova iz razreda nesto posumnjao, rekli bi da se Nikola samo krije ispod. Stavio je moj kurac u usta, malo me golicao jezikom a onda je palo simuliranje lizanja sladoleda. Al' je to prijalo! Nakon fizicke kulture, na likovnoj umetnosti dobijes pusenje kare. Pa gde to ima? Srbija, kazem ja lepo.
Svrsavanje na casu u skoli
Onako je prijatno lizao moju karu, bas je bilo lepo, nisam ocekivao da je tako dobar osecaj kad sam gledao kako izgleda u pornicima. Naravno da se nije desilo svrsavanje na casu i naravno da nisam ejakulirao kad je Nikola imao moj kurac u ustima. Zezao me je sa recima "Sperma, sperma!", ja sam se nasmesio. Iako je bilo jako dobro, nisam mogao da mu dam spermu kao nagradu jer nisam uspeo da se opustim bas toliko. Svakako je avanturica, i opet bih se upustio u avanturu da imam prilike.


S obzirom da sam mlad, verovao sam da ce biti jos koja prilika i da cu svrsiti u usta nakon pusenja. Sto se tice Nikole i mene, ova avantura je prijala obojici. Meni kao opustanje i novo iskustvo, kao i njemu, samo sto je on malo istrazio vise svoju seksualnost a onda mi iskreno rekao da veruje da je skroz gej. Nisam zapravo bio iznenadjen ali, nisam znao sta da radim s tim sto mu se dopadam. Zeleo je da ostane medju nama.
Intimno prijateljstvo je dobitak oboma
Nikome reci ne govorim o oralnom seksu sa Nikolom, niti cu. To ostaje medju nama. I, ne samo to! Naime, nakon zavrsetka srednje skole i mature, neki su otisli da se intimno po'vataju ali, kladim se da nece niko od drugova dobio vise od mazenja. Sta god drugo rekli! Zato sam ja dobio pusenje kare sa zavrsnicom! Da da, zna se vec od koga i, nastavicu da se vidjam sa Nikolom. Kao drug i intimni prijatelj.

Nisam siguran da cu moci emotivno da se vezem za njega i da budemo u vezi ili kako vec, to sam mu vec rekao a ne zelim da ga patim time sto ne mogu da uzvratim emocije. Simpatije svakako ima, on je jako dobar drug, ume i dobro da popusi karu (salu u stranu), simpatican decko je, kazem - zenstveni mrsavko, sto mi odgovara ali, vreme ce pokazati u kom cemo pravcu otici i da li cemo ostati samo dobri prijatelji koji su zajedno izgubili nevinost i bili simpatije.


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis i ti, i to uzivo? 

Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

20 коментара:

  1. Hocu ja da ispusim nekome i da me pojebe ubusta i da svrsi u njih

    ОдговориИзбриши
  2. A koji ce od vas gejeva meni da klekne i izguta ga sa slascu

    ОдговориИзбриши
  3. Ne jebem u usta, turim ga samo u cmar

    ОдговориИзбриши
  4. Jbg ja volim samo da pusim ne primam u cmar

    ОдговориИзбриши
  5. To te ne cini manje tetkom

    ОдговориИзбриши
  6. A ti bi odmah bez pusenja direktno da mi stavis u cmar

    ОдговориИзбриши
  7. Mogao bih i u cmar da probam ali bih da podudlam malo pre

    ОдговориИзбриши
  8. Ma mozes samo da odleprsas posto si obicna tetka

    ОдговориИзбриши
  9. Ako ima neko iz Obrenovca da zeli da mu se popuši kurac neka se javi

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iz kog dela Obr si? Ja sam isto i hteo bi da mi poduvaš karu

      Избриши
  10. Tekst i slike pornjave su bas vrhcina!

    ОдговориИзбриши
  11. U jebote, ala ga dobro onaj cucla, mmm

    ОдговориИзбриши