Ko je autor bloga?

autor-bloga-pusac-srbija

Iza ove stranice stoji muškarac. Pa dobro, ne tako muževan momak ali ipak, muško. Gej je. Dopadaju mu se muškarci seksualno i emotivno. Ko je autor bloga? Peder. Dakle, u punom značenju te reči. U nastavku, odgovara na bitna pitanja:

Godine? Sredina dvadesetih.

Visina/težina? 174cm/62kg, u proseku.

Boja kose? Crna, kratko sam ošišan.

Boja očiju? Braon.

Telo? Slim fit. Mršav, dečačkog izgleda. Slabo sam maljav, malo dole al', kao da je bitno. :D

Tetovaže/pirsinzi? Ništa od toga.

Pušač: Cigare sigurno ne, hahah! Ovo drugo, zna se sad već... :)

popusi-karu-kurvice

Zašto pišeš ovaj blog? Zato što je zabavno. Ove fantazije (gotovo 100% istinite priče) je interesantno pisati, i ja sam sam saznao neke nove stvari čitajući iskustva drugih muškaraca. Poenta je da i drugi mogu da pročitaju kako funkcionišu muško-muški seksualni odnosi. To je glavna svrha, edukacija na neki način. A ako usput upoznam nekog, još bolje.

Koja su ti očekivanja? Eh, očekivanja sam bez! Otprilike tako. Oglas ovde stoji jer sam otvoren za nove ljude, na više načina. Upoznavanje, bleja, zabava, nešto seksualno ako dođe, cool. Ako dođe i nešto više tj, skontam se s nekim ozbiljnije, ne bi trebalo da se žalim. Ali sumnjam u to jer, ciljna grupa su površni tipovi koji bi kratku avanturicu. Kao autor bloga, očekujem da bude čitan. I hoće, to znam zasigurno. Glavni izvori će biti Google i Yahoo!, ali primećujem da stižu posete i sa drugih sajtova poput Bing itd.

Šta ne želiš? Što se tiče direktnog kontakta sa mnom, da muškarci dobiju neke glupe ideje gde će gubiti svoje vreme. Hajde što će svoje, ali će traćiti i moje vreme. Tipa da se prijavljuju na oglas a u stvari nisu spremni na tako nešto što je 'oči u oči'. Eto, nadam se da će to biti oni koji zapravo imaju petlju za susret. I da su to tipovi otvorenog uma, bez hejta i sl. Nema potrebe da komplikujemo jedni drugima živote. Dakle, samo 100% sigurni u sebe da imaju muda za upoznavanje, neka se prijave za besplatno pušenje kurca.

Kakvi muškarci te privlače? To zavisi, ali savršen muškarac u mom umu bi bio tamne kose i očiju. Dobro, ove fizičke osobine zapravo nisu bitne jer su mi se dopali i drugačiji. Ali bi bilo dobro da je muževan, kulturan, uredan i dobar prema meni. Takvi će vrlo verovatno imati 'prođu' kod mene.

Šta bi još dodao? Šta voli i, ko je autor bloga PUŠENJE KURCA? Volim da lepo mirišem, higijena mi je bitna. Pazim na svoje zdravlje, redovno proveravam stanje i, zdrav sam u potpunosti. Bukvalno čim mi se ukaže prilika, uverim se da sam zdrav jer volim sebe i želim da budem bezbrižan, kao što marim i za druge. Volim sokove i fast food. Znam, totalno nije relevantno. Pa, da pokažem vizuelno ono najbitnije... Da vam dudlam kitu, upravo ovako bih izgledao (pušikurka na naredne 2 fotografije):

decak-pusi-kurac

muska-pusikurka-musko-dudlanje

Nadam se da sam odgovorio na glavno pitanje Ko je autor bloga? i da konačno imate predstavu ko sam.

Sada kada je ovaj blog star više od pola godine, šta imaš da kažeš? Mogu da dodam da imamo preko 250.000 pregleda sajta i da je čitan, a to je bio jedan od glavnih ciljeva. Takođe, polovina (i više) prijavljenih javlja se sa delimično popunjenim detaljima. Neki ne stave detalj poput broja mobilnog/e-mail/fotografiju... Sa takvima uglavnom ništa ne bude jer ako neko za te sitnice nema muda... Teško da ima za uživo. Tako da, savetujem da se temeljno ispuni ovaj formular.

6 коментара:

 1. Анониман8. март 2017. 22:29

  Jel se neko prijavio na ovo? jel ste dobili besplatno pušenje kurca ili je ovo samo neka zajebancija?

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. da, nakon brzog dog smo se nasli i svrsio sam kroz koji min tako da preporucujem

   Избриши
  2. Анониман16. март 2017. 23:33

   Brate baš si me sad napalio, moraću da se prijavim

   Избриши
 2. Анониман30. март 2017. 22:43

  Brate ovaj lik to radi vrhunski

  ОдговориИзбриши