субота, 24. децембар 2016.

Mladi i seksualni odnosi: mladi se jebu sa muškarcima

U jednom istraživanju sprovedenom među mladićima, rezultati su pokazali da je oko 80% momaka imalo seksualnih iskustava sa muškarcima. Činjenica pokazuje da obični mladići uživaju u seksualnoj igri sa ostalim momcima kada nemaju ženskog seksualnog partnera. Kada su napaljeni, atraktivno je olakšati se sa drugim momkom za mnoge dečake sa otvorenim umom. Naravno da će nekolicina javno priznati to jer ne žele da drugi pomisle da su homoseksualci ali činjenica je da većina vaših drugova ima seksualno iskustvo sa drugim muškarcem. I, da li se dešava to,
Mladi se jebu sa muškarcima
Kada su očajni i umorni od zamaranje svoje ruke prilikom drkanja kite, momci se odlučuju za opciju pušenja kite. A ko bolje zna nego drugi momci... Koji vole momke ili jednostavno kurac. Doduše, samo zato što je neki tip gej, to ne znači automatski da će imati seks sa svakim. To je glupa generalizacija, nisu svi pederi radodajke. Ali postoji realna šansa da će vam dečko koji je gej popušiti kurčinu s vremena na vreme. Naravno, sve dok ga ne tretirate kao kurvu i tako to.
Kako prići gej ili drugu koji je biseksualac
Kako-prici-gej-drugu-biseksualcu-pederu
Ovako se uhvatiti za međunožje i pokazati mu da imate erekciju?
Možete ga pozvati pre nego što izađete te večeri da vas sačeka dok se istuširate. Možete ga pozvati da vam pravi društvo dok ste pod tušem i da iskoristite vreme da pričate. A zatim biste elegantno mogli da ga pozovete da vam se pridruži u tuš kabini. Druga opcija je da se sami tuširate a zatim da izađete polu goli ili skroz nagi. Tad mu možete reći da vam ne smeta ukoliko želi da vas odmeri. A onda izgovorite kako ste radoznali i da želite da probate nešto više sa muškarcem (bar u seksualnom smislu). Mladi se jebu, a vi ste mladi. Vrlo jednostavno i otvoreno.
pozovi-pedera-pedercina-jebanje
Zajedničko, drugarsko tuširanje

pedercine-kupatilo-seks
Diskrecija
Ono što je mnogima bitno je da se uvere kako neće postati tema tračeva i kako ih neće sutradan društvo ogovarati. Tu treba biti fer i zaista se ne poigravati sa tuđim životima. Tajna treba da ostane tajna. I tako, vrlo verovatno će dečko da vam klekne ali ne treba jednostavno da mu gurnete svoj penis u grlo već da mu dopustite da se poigra. Obostrano uživanje je izuzetno bitno! To se ne sme zaboraviti. Ako će on da vas zadovolji, treba i vi njemu da date prostora da uživa. Momci vole da se maze. I ja sam imao imao priliku da provedem nešto vremena sa drugovima u krevetu, ono što su mi priznali je da im se dopada takva bliskost, grljenje i maženje kao i drkanje.

Verujte mi, ako se opustite i prepustite nežnosti i razgovoru, to vas učini naloženim, neće značiti da ste od strejt muškarca postali gej. Seks je seks. A mladi se jebu, i kraj priče.

ljubljenje-usta-jezikom-gej-pederi-drkanje

Želite i vi ovako nešto da iskusite uživo? Prijavite se klikom OVDE.


Možda će vas interesovati/uspaliti sledeći tekstovi i slike: 

Puši kurac! | Drkam ga... | Tehnika pušenja kite | Jebanje u zatvoru

Pušenje kurca u WC-u | Uživanje u krevetu | Ludo pušenje 

Drkanje u Vojsci Srbije | Kako žene puše kurac?

8 коментара: