уторак, 13. март 2018.

Jebanje komsinice i trpanje u usta do jaja

jebanje-komsinice-trpanje-usta-do-jaja
Jebanje komsinice
Situacija je sledeca. Leto. S drugovima sam na gajbi jer smo se malo distancirali od devojaka i provodimo zajedno vreme bez njih. Treba tako nekad. Jebanje devojaka nam je vise fantazija nego obicaj jer smo mladi, no ipak, svi ih imamo osim jednog druga. U vezi smo i nase devojke jebemo redovno. Pa dobro, bar u nasim mislima. Najblize seksu sam od svih nas dosao ja, da budem konkretan, do drkanja picke.
Jebanje komsinice
Pili smo guste sokove jer drug radi u Beogradskoj fabrici pa ima pristup dobroj kolicini sokova. Zezali smo se i igrali raznih igrica kao i izazova, ko ce da popije puno, koji ce da bude ispolivan litrom i slicno. Klasicna muska detinjasta zezancija. Bilo je tu i prica o seksu, a na tapetu jebanje komsinice. O tome je napaljeni drug pricao.

musko-zezanje-napijanje-zurka

Svoju fantaziju je tako socno izgovarao, sta bi joj radio i kako bi po njemu dobro islo jebanje komsinice. Opisivao nam je sve redom, od njenog izgleda pa do toga u kojoj pozi bi bili dok je jebe. On je mastovit, to moram da mu priznam. Ali je ipak solo i bez devojke pa nema ni 'vatacinu preko odece kao mi ostali.

muska-drugarska-vatacina-grljenje

Ironije li, odlucili smo ne litrom vec sa 3 litre soka da ga ispolivamo kako bi se rashladio jer se zesce nalozio i poceo da se dodiruje dok smo svi bili zajedno u sobi. Otisao je da se tusira a drugi drug do prodavnice u nabavku. Jebanje komsinice je sad vec svima izaslo iz glave. Ali mom drugu Marku, njemu je seks i dalje bio na umu.
Drkanje picke
Posto je Marko nekako najneviniji od cele nase muske bande, normalno da je i radoznao. Pitao me je o pipanju, kako se dodirujem i grlim s mojom devojkom. Zanimalo ga je i da li je mazim tamo dole kao i drkanje picke. Devojka i ja jesmo onanisali zajedno, dosli smo i do te faze gde dodirujemo jedno drugom polne organe. Pa sam se ohrabrio da Marka malo poducim neznoj intimnosti sa devojkom.

nadignuta-kurcina-u-farmerkama
Vidljivo nadignuta kurcina
On je hteo i da mu pokazem ali tu sam mu pokazao da ne znam bas koliko sam za to... Pa me je upitao da li moze on da opipa i da mu kazem da li drkanje picke tako ide. Nisam ni stigao da odgovorim na to, on je prelazio rukom preko mog medjunozja. Poceli smo da se smejemo obojica jer je suludo, ja picku nemam. Pa sam mu rekao "Drkanje picke ili kurca?". Nastavili smo da se kikocemo.

Medjutim, meni je kurac krenuo da raste. Marko je primetio to ali se nije zaustavljao. A ja se nisam protivio. Nastavio je da mi trlja kurac i jaja preko sorca. "Uzbudio si se?". Klimao sam mu uz stidljiv osmeh. Nisam znao u kom pravcu to ide dok nije priznao da ga je prica o jebanju komsinice zesce nalozila i da je i dalje napaljen. Tako sam popustio pojas od sorca i krenuo da se svlacim.
"Tako je, prevlaci kozicu gore-dole" 
Drug koji je bio ispolivan gustim sokom je naravno sav lepljiv te mu je trebalo dosta vremena u kupatilu a osim toga, on voli dugo da se kupa. Ko zna, mozda ga je i drkao pod tusem. Medjutim, sumnjam da mu je bilo tako dobro kao meni. Meni je Marko poceo da drka kurac. Nije znao kako to ide osim kad to sam radi pa sam mu rekao da bas tako i treba, da nastavi da prevlaci kozicu gore-dole.

svucene-farmerke-go-kurac

Bas je prijalo. Valjda je bio toliko radoznao pa je pomirisao moj kurac a onda ga i oblizao. Mene je to izludelo i rekao sam mu da mi ga pusi. Pozeleo sam trpanje u usta do jaja, kao u pornicima. Ali, Marko je nevin i nikad nije nista slicno radio. Stavio je moj kurac u usta. Rekao sam mu da nastavi da prevlaci kozicu-gore dole dok mi ga pusi.
Trpanje u usta do jaja
Onda smo culi kako drug peva u kupatilu, to nas je opustilo da nastavimo. Kad se opustio jos vise dok mi je pusio kurac, rekao sam mu da je sad na redu trpanje u usta do jaja. Poceo je da se smeje grohotom i kazao mi "Ne's jebati". Ipak, dobro mi je pusio kurcinu i mogao sam odmah da svrsim. Izmamio sam mu osmeh opet sa tonom glasa u kom je znao sta ga molim, da ga malo jebem u usta.

dizanje-majice-lizanje-kare

Pristao je ali me upozorio da ga ne stavljam duboko. Nisam ni zeleo duboko vec samo glavic da ubacujem brzo u njegova usta i trljam o njegov jezik. Rekao sam da cu mu se oduziti i pomoci mu da svrsi. Moja fantazija o tripanju u usta do jaja se ostvarila. Bio sam zahvalan na tome i na dobrom pusenju kurca. Ko bi rekao da on moze da me zadovolji!

jebanje-uusta
Ovako izgleda jebanje u usta
Pomogao sam mu da i on svrsi, dodirivao ga dok je drkao a zatim se polako okupilo drustvo. Rekli smo im sta smo radili ali nam nisu poverovali. Komedija! Kasnije smo pricali o tome Marko i ja, cudilo nas je sto nismo ranije eksperimentisali i probali seks sa muskim rodom, kao i da je to dodatna opcija kad je jebanje u pitanju. Ako se desi da ne budem u vezi, svakako cu se posvetiti tom pravcu i istraziti taj deo sebe.


Mozda ce kita da ti naraste i od ovih tekstova/slika: 

Pusenje penisa  | Uzivanje u krevetu | Tehnika pusenja kite 


Zelis i ti? Prijavi se jednostavno, klikom OVDE

2 коментара:

  1. Ja obožavam kad me neko jebe i tuca u usta a onda da glavic osane u usta dok me sprica mlaz njegove vrele i slatke sperme.

    ОдговориИзбриши