уторак, 27. март 2018.

Igranje igrica (seksa) u stanu

igranje-igrica-u-stanu

Cim dodjem kuci iz skole, bacam se na video-igrice. Zavisnik sam, zesci! Volim ih, obozavam da prelazim nivoe i da napredujem kroz igricu. U stanu zivim sa mojima, ali normalno da imam svoju sobu gde radim sta hocu. Cesto igram igrice sa drugovima iz skole, zanimljivije je kad s nekim igras pa ste protivnici.

muske-gej-video-igrice

Mozda smo se borili u virtuelnom svetu ali u stvarnosti, Nesa i ja smo smo se dobro kontali, upoznali smo se u skoli ne tako davno. On ide u susedno odeljenje a zajednicka tema i interesovanje su nam bas video-igrice. Ispostavilo se i da volimo da igramo iste. Tako je normalno doslo spontano, samo od sebe, da se udruzimo i zajedno se poigramo.
Igranje igrica seksa
I zaista se jesmo dobro pograli. A kako... Moji su Nesu upoznali u stanu a zatim otisli u posetu kucnim prijateljima. Ostali smo sami, uz dobre kolicine grickalica i sokova i sto je najbitnije - struju! Pustali smo glasno muziku i nakon skole proveli citavo popodne zajedno u stanu. Dobro smo se zezali i dugo mi nije bilo tako lepo s nekim.

dobre-porno-igrice-za-igranje

Nesa je nizi od mene ali je vise fit od mene, ja sam malo buckastiji dok je on mrsaviji. Crna kosa i braon oci, dobro izgleda. Takodje je i nevaljalac. Dok smo igrali igrice, poceo je da se pipka po trenerci. Mnogi moji drugari to rade tako da mi nije bilo nista cudno. Medjutim, nije se zaustavljao i s vremena na vreme me je pogledao dok se pipao uz smesak na licu.
Pipkanje kurca
Najpre sam bio zbunjen a onda sam i ja sebe automatski krenuo da pipkam po kiti. Odlozio je dzojstik i sa obe ruke krenuo da trlja svoju kitu. Ja sam stidljivo gledao a posto je odustao od igre, nije bilo poente sam da igram jos dugo. Poceo sam i ja da se dodirujem po kiti. Pitao me je da li moze da legne na krevet, gde je udobnije. "Samo napred, Neso".

gej-pusenje-kurca-gif

Pozvao me je kod njega jer je rekao da je bas udobno, pa sam i ja legao na krevet. Pribili smo se jedan uz drugog pa je krenula onanija. Izvadili smo kurceve i onanisali zajedno. Ja to nisam nikad radio s nekim, o cemu smo izgovorili koju, kao sto je Nesa rekao da on jeste jednom i da mu je bilo lepo. Poceo je da me mazi.

gej-pusenje-gejmeru
Gej pusenje gejmeru
Nisam se opirao njegovim dodirima jer je lep osecaj. Krenulo je pipkanje kurca, kao i njegova ruka na mom. "Je l' ovo okej?". Promrmljao sam "mhm" i krenuo je da mi pipa kurac a onda i da ga drka. Pozeleo je da legnem na njega. Jesam, pa smo trljali kurceve jedan o drugog. Imao sam osecaj da cu doziveti orgazam svakog momenta!
Moj prvi orgazam
Podigao je noge pa smo tako simulirali seks, samo sto nisam svrsio tada ali me je pitao da ga proba. Dao sam mu kurac i kroz par sekundi u njegovim ustima, doziveo sam moj prvi orgazam a da nije bio samostalan. Bilo je divno. Nastavili smo da simuliramo seks nakon toga pa je i on kroz par sekundi svrsio. Legli smo opet jedan do drugog i nismo se pomerali.

Zatim smo poceli da se smejemo na glas i da pricamo o tome sta smo doziveli. Zakljucili smo da nam je bas bilo lepo i da bismo zeleli da to ponovimo. I jesmo, nastavili smo da se vidjamo, da se mazimo a onda i poljubili. Rekao mi je da se zaljubljuje u mene. Ja nisam znao sta osecam ali sam mu stavio do znanja da mi je jako lepo i da ne zelim da prekinemo sa svim ovim. Kada se bavio pipkanjem mog kurca, ja sam bio najsrecniji 18-ogodisnjak u Beogradu!

muska-romantika-grljenje-gej-ljubljenje

A to je bilo poprilicno cesto. Gotovo svaki dan nakon skole smo se druzili i, zavoleo sam i ja njega. Redovno pusenje uz igrice, vezbali smo zajedno, mazili se i ljubili... Bas smo uzivali. Sa igranja je preslo u nesto ozbiljnije i mnogo lepse. Vidjali smo se i kod Nese, njegovi su zakon. Posto im je rekao da je gej, imali su osecaj da sam ja taj posebni momak u njegovom zivotu.

Bili su u pravu. I ja sam se zaljubio u njega pa smo nakon vise meseci usli u ozbiljnu vezu. Nisam znao da iz igranja igrica i seksa sa drugom mogu da nekoga toliko zavolim da zelim sve sa njim i samo s njim.

musko-ljubavisanje-pederska-romantika


Mozda ce te interesovati i sledeci tekstovi: 

Šta je biseksualac? | Drkanje u Vojsci Srbije | Jebanje u zatvoru


Zelis ovako nesto da iskusis uzivo? Prijavi se klikom OVDE

Нема коментара:

Постави коментар