уторак, 10. јануар 2017.

Duvanje trave prvi put (drogiranje i jebanje)

duvanje-trave-hipster-dzoint
Trava je zakon!
Inače duvam travu sa dobrim drugom s kojim sam blizak. Ovakvo duvanje trave prvi put sam iskusio! Ove večeri je pozvao njegovog druga da nam se pridruži. Moj drug je morao iznenada da nas napusti, ostavljajući me sa ovim likom. Šta je tu je, iskoristićemo vreme i situaciju i naduvati se, je li. Eh, ko bi rekao da to ne ide tako...

Dok smo duvali, približavao mi se jako sporo, sve dok nam se kolena konačno nisu dodirivala. Predložio je da damo jedan drugom dim trave "usta na usta". Nikad to do sad nisam radio pa sam se složio jer deluje kao dobar način štednje trave i dužeg užitka. Posle nekog vremena je počeo da stavlja svoj jezik u moja usta, što nije bilo neophodno. Previše sam bio naduvan da bih se protivio. A i realno, dobro smo štedeli travu koju smo imali.
cigare-pusenje-dzointa-narko-drogiranje-seksanje
Dvostruko pušenje
Duvanje trave prvi put, ali i kurca
Pitao sam ga šta radi i rekao mi je da zna način na koji će učiniti da se osećam baš dobro. Predložio je da duvam dok mi puši. Isprva sam osetio frku tipa strah jer nisam do sad imao iskustva kad je seks u pitanju s muškarcem... Ali, odlučio sam da mu dam moju kurčinu koja nije bila ispušena mesecima. Kapirate onda šta je sve uticalo. Nedostatak seksa u mom životu i dudlanje kite a i ova trava je činila svoje, ubrzo sam se naložio i nije mi bilo bitno šta s kim radim. Bilo je to nešto novo: drogiranje i jebanje u isto vreme.

igrice-skidanje-odece-sa-muskarcima
Igrice: skidanje odeće sa muškarcima
Skinuo je moju odeću, čučnuo ispred mog međunožja, ja sam uzeo travu i zavalio se. Stavio je usne na moj glavić. Kunem se, nikad ništa nije bilo tako dobro u mom celom životu! Kurac mi verovatno nikad nije bio više ukrućen nego te noći... Drogiranje i jebanje odjednom. Čoveče. Ovaj lik mi je dudlao kitu vrhunski. Osećaj je bio baš prijatan, njegova usta su bila vrela a ja sam dodatno uživao udišući dim... Ovakvo prejebeno duvanje trave prvi put sam probao! Kombinacija i po, brale.

lizanje-socnog-kurca-lozi

Dok je klečao predamnom, imao sam vremena da mi odlutaju misli, samo zato što sam bio naduvan. Inače bih odavno svršio jer je mali bio tehničar. Pomislio sam na nešto što me je smorilo. Sve ove godine nisam imao pojma da mogu da se pojebem sa nekim muškarcem. Okej su devojke, ali zasitilo je to. A i, možda mi ni ne treba trava. Već samo duvanje kurca. On meni, naravno. To mi deluje kao eksperimentisanje za koje sam otvoren.
sisanje-smrdljiv-penis-vrela-smerma
Isprskano lice spermom
2 sata seksa? Drogiranje i jebanje čini to...
Duže. Mnogo duže! 8 sati, valjda.  Ne mislim da je kratko/dugo pokazatelj koliko valja ali ipak... Nekih 8 sati smo se zezali nas dvojica, to bar pretpostavljam, skoro do jutra... Nauživali smo se ljudski a onda sam finiširao ovu pušačku sesiju time što sam ga isprskao spermom po licu. Tako sam dobro svršio! Dopalo mu se. Svanulo je! Iscrpljeni i ošamućeni od džointa i seksa, izvalili smo se u moj krevet i u zagrljaju zaspali.

svanulo-dan-goli-u-krevetu-lezi-gola-devojka-dupe-bez-odece
Dočekali dan telo uz telo
Priznao mi je da nisam jedini strejt tip koji je uživao s njim u seksu. Od tad se viđamo i kad nemamo travu, dudlanje ne traje toliko dugo ali, dužina i nije neki realni pokazatelj kvaliteta. Užitak je s njim nekad i uz kratko dudlanje kurca... Često mu filujem jezik i on ponekad proguta moju spermu. Uzbuđuje me sama pomisao.

Možda će vam kita narasti i od ovih tekstova/slika: 

Drkam kurac | Žena puši kurac | Mladi se jebu | Pušenje penisa

Jebanje u zatvoru | Puši kurac! | Kako žene puše kurac?  

Pušenje kurca u WC-u | Uživanje u krevetu | Ludo pušenje 

Drkanje u Vojsci Srbije | Puši kitu! | Drkam ga... | Tehnika pušenja kite 


Smorio drk i spremni ste za uživo? Prijavite se jednostavno, klikom OVDE.

3 коментара:

  1. Dvostruko duvanje brate, i ovoga i onoga hahahaha

    ОдговориИзбриши
  2. Дигнуо ми се курац сада, скроз је укрућен али баш онако скроз на скроз!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман12. јул 2021. 20:28

      i meni brate samo mi treba neko da mi ga izdudla ufff

      Избриши