среда, 4. јануар 2017.

Žena puši kurac? Svršavanje u usta drugu! Lep momak, oženjen muškarac flertuje

jebeno-lep-momak-prelep-decko

Jednom prilikom, zaveo me je drugar koji je biseksualac. Da, oženjen muškarac flertuje sa mnom. Onako, lep momak, nema šta. Bilo je to opako svršavanje u usta! Žena puši kurac, no ne tako jebeno dobro!!! Ali polako. Priča od samog početka ide ovako...

Zena-pusi-veliki-kurac
Žene vs muškarci
Priznao sam mu jednog popodneva da sam stresiran i da bi mi dobro došlo opuštanje. Provukao sam kroz priču da me loži i pornjava sa shemale tj transicama, da to potražim na Internetu kad hoću da izdrkam. Pa je tu najpre dobio informaciju da se ne gadim kurca kao neki muškarci. Najpre sam se suzdržavao, kao što sam uvek radio, ali nakon što sam neko vreme razmišljao...

Odlučio sam da skupim hrabrost i da probam nešto drugačije! Ipak je on dečko koji je opušten i otvorenog uma, uvek je govorio kako nema predrasude i kako su mu pederi okej. A i komentarisao je neke mršave dečake kako su mu simpatični. Poznajemo se dobro a i, privlačan je. Zaista, lep momak. Pa šta, strejt sam ali umem da iskomentarišem kad je neko lepuškast. A ovo je lep čovek.

lep-momak-ozenjen-muskarac-flertuje
Oženjen muškarac flertuje
Malo je mlađi od mene, takođe je oženjen. I tako, otišao sam jednog jutra do njega. Kao i neko drugo jutro, kad idem da gledamo filmove ili šta već. Primio me je u stan, stao sam ispred njega. Taj oženjen muškarac flertuje sa mnom od kad sam mu spomenuo da sam i ja otvorenijeg uma. Rekao sam mu OK, dignut mi je. Svukao pantalone i bokserice jednim pokretom i kao da je znao šta treba da radi. Pa i jeste znao, pričao sam mu šta me pali. Popušio mi je kurac do kraja. Bilo je fantastično! A svršavanje u usta... O bože, da!!! Nisam ga dodirivao mnogo isprva, ali to se kasnije promenilo.

Ovo je bilo nešto sasvim novo za mene. Do tad sam davao da mi samo žena puši kurac. Ali, drago mi je što sam imao petlju za nešto novo! Vredelo je. Nastavili smo da se viđamo i zabavljamo kad nam je trebalo osveženje u bračnom životu. A i ovo je bilo nešto drugačije, zanimljivije od onoga što redovno radimo kod kuće sa suprugama.

seks-prica-dignut-mi-je-komsija
Nabijanje na kurac
Uvek se uzbudim od same pomisli na oralni seks sa drugom. Ne znam da li su svi tako dobri pušači kurca ali... On jebeno jeste! I svršavanje u usta... Neopisivo dobro! Valjda zato što i sam ima penis pa zna preko drkanja kako će prijati meni. A baš voli kitu u ustima. I da mu nafilujem grlo. Najpre nije gutao moju svršotinu i ispljunuo ju je, ali je odlučio da počne da guta spermu. I to me je još više ložilo jer moja žena to više ne radi. Počeo je i da mi liže dlakava jaja, meni se dopada, videćemo kako će to funkcionisati vremenom.
Žena puši kurac
Ne tako dobro. I, ne više. Kad si oženjen, obavezuješ se na vernost i te gluposti, e pa to je dosadno. Plus, ovo nije ljubav već samo zabava. I to sa drugom, ispomažemo jedan drugog. On meni popuši kurac, ja mu završim, to bude svršavanje u usta. Obojica se zabavimo nešto više od redovnog gledanja utakmice, filmova, šetnje po gradu i to. Znam da se ubraja i dalje kao varanje, jer sam u braku sa ženom ali... Čini me srećnijim, i nije da je varam sa ženom već sa muškarcem. A postoji razlika. Jebeno dobra razlika!
svrsavam-spermilj-uusta-spermu-prskam
Sve u jebeno grlo!

Možda će vam se dopasti i ovi tekstovi/slike: 

Puši kitu!Mladi se jebu | Tehnika pušenja kite | Pušenje penisa 

Drkam ga... | Jebanje u zatvoru | Kako žene puše kurac?  

Pušenje kurca u WC-u | Uživanje u krevetu | Ludo pušenje 

Drkanje u Vojsci Srbije | Puši kurac!


Dosta čitanja i spremni ste za uživo? Prijavite se klikom OVDE.

4 коментара: