понедељак, 5. децембар 2016.

Ludo pušenje: meni i braći muško puši kurac

ludo-pusenje

Imam 19 godina i strejt sam. Privlače me ženske a i imam devojku. Ali... Pre nekoliko meseci, napio sam se na jednoj žurci i pustio ovog lika da mi popuši kitu. On je gej i jedan od mojih bližih prijatelja. Vršnjaci smo, znamo se poprilično dobro i opušteni smo kad se družimo. Ovog puta... Samo sam hteo da se olakšam i nije mi bilo bitno ko će me zadovoljiti pa sam mu dao da mi dudla kurac. Dopalo mi se, bilo je to ludo pušenje ali i zapravo najbolje dudlanje kurca ikad!
Strejt braća
Bilo kako bilo, imam 4 starija brata. Popričao sam sa njima nedavno o ovome i rekao im da mi je tip ispušio karu. Sva braća su takođe strejt, očekivao sam da će se sprdati i da će me zezati da sam gej međutim... Trojica su priznali da su im momci takođe pušili kurčinu.

da-li-sam-gej

Takođe su se složili sa mnom da muškarci to jednostavno rade bolje i da je mnogo lepši osećaj nego kad ti devojka puši kitu. Jebeno ludo pušenje!
Da li sam gej?
Svi smo mi strejt i svi imamo devojke. Tako da, ne smatramo da smo homoseksualne ili biseksualne seksualne orijentacije jer se nismo nikad zaljubili u momka. A po meni je to pokazatelj, životna ljubav. Moj 25-ogodišnji brat je rekorder među nama, muško pušenje kurca je doživeo više od 5 puta! Izgleda da je poprilično uobičajeno da momci imaju iskustva sa istim polom, eksperimentišu i... Uživaju. Ko bi rekao. Toliko iznenađenja za mene u ovom periodu. S obzirom da imam tek 19 godina, ima vremena za mene. Otvorenog sam uma, verujem da ću imati ponovo prilike da se ovako zabavim. I dalje sebe identifikujem kao strejt muškarca ali, koga briga? Bitno da mi je lepo.

pijan-jebe-strejt-braca

Želite ovako nešto da iskusite uživo? Prijavite se klikom OVDE.


Možda će vas interesovati/naložiti sledeći tekstovi: 

Šta je biseksualac? | Drkanje u Vojsci Srbije | Jebanje u zatvoru

18 коментара:

  1. Rado bih dao pushachu iz trece fotke da mi podudla karu...

    ОдговориИзбриши
  2. auuuu, zelim i ja da pusim kitu! ovo me totalno motivise, i tekst i slike sa ove stranice! mmmmmm

    ОдговориИзбриши
  3. Posle ovakvog teksta imam neodoljivu zelju da popusim nekome

    ОдговориИзбриши
  4. Ima li neko ko zeli da mu se popusi?

    ОдговориИзбриши
  5. Moze i ja tebi ti meni ali besplatno.. Ognjen.

    ОдговориИзбриши
  6. Lepo lepo i ja hoću pušenje! !!!!

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман15. март 2022. 00:35

    Neko mladji da mi popusi, 17cm. Imam 35god. Ali. ....igrao sam fudbal do 30te.u subotici.PALIC!??????

    ОдговориИзбриши