понедељак, 12. децембар 2016.

Kako žene puše kurac: lizanje kurca

zene-puse-kurac

Iz mog iskustva, ne tako dobro... A u ovim godinama, mogu reći da sam zasigurno iskusan kad je oralni seks u pitanju. To dođe kao neko nespretno lizanje kurca, pa dobro, pre bi bilo sladoleda ili čega već. Neke žene puše kurac muškarima i pristaju na to, ali za većinu je to više obaveza i nešto što se očekuje a ne ono što bi trebalo da bude... Zadovoljstvo. A pederi, ovi momci s druge strane, baš vole da puše kurac. Verujem da ne svi, ali ih ima samo tako.

Još jedna prednost u zabavljanju sa muškim rodom je što nema drame. Na primer, i dalje se viđam sa ovom devojkom i pojebao sam je nakon drugog izlaska. Mislim, to nije problem. Ali... Siguran sam da je htela da je jebem već nakon upoznavanja samo ju je verovatno plašilo da ću misliti kako je kurva ako mi da prvi put. Jednostavno, drama. Toliko komplikovanja i nepotrebne drame. Ne vredi tolikog cima, brate.

zene-puse-kurac
Lizanje kurca za medalju
Ne bih trebao da dajem sebi toliku slobodu (kao što niko ne bi trebao) da generalizujem i da kažem da bi svaki peder rado popušio kurac. Jednostavno nije tako. Ali kad upoznaš neke od njih, možeš elegantno provući kroz priču da bi ti dobro došlo samo da ti neko popuši kurac. Bez mnogo spike i toga, ispuši se kita, proguta sperma i to je to. I svakako je lakše i direktnije nego komplikovanje sa ženskama. Plus, veće su šanse da će neko pristati da volontira, hahah! A i pederi umeju lepše da ližu kitu, talentovaniji su, znaju kako i šta prija i uvek me dovedu do orgazma. Ali uvek! Ne, i dalje ne smatram da sam gej. Možda bi, ali zar je i bitno?
Drugari kažu...
Pričam ovo i u svom društvu, najbliskijim drugovima koji su takođe strejt i podeljena su mišljenja. To jeste, neki su probali i praktikuju ovo ali neki se boje. Eto na primer moj vršnjak bi želeo da proba da mu klekne muškarac i oralno ga zadovolji ali, nema muda za to. Više puta se desilo da se dogovara i onda pred sam susret i akciju, uhvati ga prpa i kukavica se povuče. Bezmudi seljak, hahah. Ja s ponosom mogu da kažem i da stojim iza toga da su mi momci duvali karu i da je prejebeno dobar osećaj lizanje kurca od strane muškarca. Volim da upoznam jednog i da se s njim zabavljam. Dakle, žurka u dvoje, samo nas dvojica se družimo i uživamo.
drugar-kurva-pusac-kurca

Želite i vi ovako nešto da iskusite uživo? Prijavite se klikom OVDE.


Možda će vas interesovati/napaliti sledeći tekstovi i slike: 

Uživanje u krevetu | Ludo pušenje | Drkanje u Vojsci Srbije | Jebanje u zatvoru

11 коментара:

  1. verujem da gejevi umeju bolje da puse karu, ipak su i oni muskarci, a da li bih voleo da mi popusi neki? ooo da

    ОдговориИзбриши
  2. Pazi kad mogu da se slozim iako nisam probao sa muskim polom, ima smisla skroz na skroz da musko zna bolje, jer ima istu tu opremu izmedju nogu i zna tacno sta prija bolje i slicno.

    ОдговориИзбриши
  3. Волео бих да га дам некоме ��

    ОдговориИзбриши
  4. Hoce li neko da mu popusim?
    Ogi

    ОдговориИзбриши