четвртак, 1. децембар 2016.

Jebanje u zatvoru - pušač 40 godina

Kada sam završio srednju školu, bio sam pametnica ali i opasan vozač auta. Slupao sam moj auto dva puta. Pa dobro, zapravo nije bio moj, već auto mojih roditelja. I tako je moj otac odlučio da mi održi lekciju. Sledeći put kad me uhvati policija da jurcam kolima, da ću ići u zatvor.

Živim u poprilično malom gradiću, pa se ćale dogovorio sa policajcima. Ukoliko me zaustave, da me slobodno zadrže, kako bih naučio lekciju, je li. Naravno da su me uhvatili. Nisam puno prekoračio brzinu, ali bilo je dovoljno da me zaustave. I tako me je ovaj policajac odveo u zatvor. Nije to bio neki klasičan zatvor, samo nekoliko soba. Rekao mi je da moram tu da prenoćim dok otac ne dođe po mene ujutru. Pokazao sam svoje nezadovoljstvo ali nije uticalo. Mislim, kome bi se dopalo da budu zatvoreni?!
Spavanje u zatvoru
Legao sam na jedan od kreveta i zaspao ali se probudio rano ujutru dok je još bio mrak. Tad su policajci ubacili nekog polu pijanog tipa, pušač 40 godina kako kaže. Znao sam ga iz viđenja, lik je radio na građevini u gradu. Čim su policajci ponovo zaključali vrata, tip je krenuo da viče da ga puste. Rekao sam mu da umukne.
zatvorsko-dudlanje-kite

Pitao me je, "A šta ćeš da radiš ako ne budem?". Odgovorio sam mu sa "Ubaciću moju veliku kurčinu u ta tvoja usta da te ućutkam". Nastavio je da urla kad sam mu ponovio da treba da ćuti. "O, mislio sam da ćeš me ućutkati sa svojim kurcem."

Prišao sam mu dok je sedeo na krevetu, otkopčao šlic i izvadio opuštenu kitu, uhvatio mu glavu i ubacio mu kurac u usta. Mislio sam da će da se opire ali... Nije. Primio ga je. Samo je na kratko izvadio moj penis i rekao mi da je pušač 40 godina. Zatim je nastavio da dudla. Šok! Mislio sam da će da me odbije i da ćemo da se potučemo jer sam bio besan i neiživljen ali eto...
Jutarnja erekcija
Bio sam iznenađen ali nisam izvukao kurac jer je počeo da ga sisa i pre nego što sam mogao da se predomislim, ukrutio mi se samo tako! Au, prvo pušenje kurca i to od strane muškarca. I, osećaj je bio neverovatno dobar. Bio je glasan pušač, sve onako sočno, nadao sam se da samo da policajci ne vide ali, toliko sam uživao da sam ubrzo zaboravio i nije me bilo briga. Prepustio sam se.

gutanje-kite

Ubrzo sam osetio da ću svršiti jer ipak, drkam ja kurac sam kad sam. Pomislio sam da će da se udalji kad mu dam signal. Zato sam mu uhvatio glavu obema rukama i zabio kitu duboko u grlo i ispalio sam spermu. Iskreno, tad sam video zvezde i štošta drugo dok sm svršavao ovoj pijanici u usta. Nikad nisam ovako nešto doživeo. Bilo je divno!

Svrsavanje u usta
Kroz nekoliko sati, došao je tata da me pokupi i rekao mi kako se nada da sam naučio svoju lekciju. Pa, zaista jesam. Nakon par dana, video sam ovog tipa kog sad već zovem "pušač 40 godina". Stopirao je jer mu je otišao prevoz. Stao sam i pokupio ga. Setio me se. Rekao sam mu da mi ne bi škodilo ako bi mi ponovo popušio kurac. I jeste, ovaj put potpuno trezan. Tako se s vremena na vreme viđamo, on mi ispuši karu i nauživamo se. I dalje imam devojku, ali ona ne zna. A i zašto bi?


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Prijalo bi ti uzivo? 


Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

12 коментара:

  1. Jebo te bog kakav tekst... Znaci ovlazio sam, bukvalno! Sve mi vodica krenula na kitu koliko me je ovo nalozilo. Moram sad da ga izdrkam brate

    ОдговориИзбриши
  2. nikad nisam bio u zatvoru do sad ali ovo zvuci prejako brt haha

    ОдговориИзбриши
  3. Ja bi volio nekome popusit
    A i volio bi da mi ga neko gurne u guz

    ОдговориИзбриши
  4. I ja bih volio da nekome popisom kitu! Uh sav sam se naježio !

    ОдговориИзбриши
  5. Pa čitajući ovo stekao sam utisak da ovaj momak nikada nije bio u situaciji da bude sa nekim gay momkom.Tako lako i bez otpora nekome dati da puši nije moguće.

    ОдговориИзбриши
  6. Imao sam sedam godina i bio sam sam u kuci sa bratom i on mibje predlozio da me jebe ja sam pristao jebao me je 1h bez prestanka potom mi je svrsio u dupe. Posle toga mi je dao jos jedan preflog da mu ja pusim kurcinu kada sam video koliki mu je samo sto se nisam onesveatio potom mije rekao da ce uskoro da svrsi ja sam jos jace primio njegovu veliku kurcinu i svrsio mije direkt u grlo potom ga je izvadio i poceo da svrsava po faci toliko mije prijalo da bi to opet ponovio ali meje strah da ga pitam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Popaljivo bas... Ako zelis da tvoje price budu objavljenje na sajtu, mozes kao ja da posaljes mejl, ima na ovoj sledecoj stranici... posalji vrelu pricu

      Избриши
  7. Ko ce da mi pusiiii👄🍆🍆🍆🍆🍆

    ОдговориИзбриши