уторак, 9. фебруар 2021.

Slike muskog pusenja kurca (20+ slika)

plavokosi-decak-pusi-kitu-golom-drugaru

Ima nesto posebno u usnama. Usne pruzaju zadovoljstvo. Zar ne? Nekim osobama je neodoljiv osecaj kada ih neko ljubi po vratu, neki mogu satima da se ljube u usta, a nekima je najbolji oblik kontakta sa usnama onaj nevaljali, izmedju nogu, tj oralni seks. Sve je za ljude, kazu.

klinac-pusi-kitu-tati-seksi-gej-gifovi-popaljive-slike

I dok zaista postoje zene koje vole da puse kurac, one su ipak totalna retkost. To ce vam reci tipovi koji su redovno jebaci. Ali zato medju gej muskarcima, ima ih zaista mnogo koji vole da kleknu i zadovolje drugog muskarca. Logicno jer, osim sto vole muskarce, i sami pripadaju muskom rodu pa znaju kako ume da prija kad ti neko dobro popusi kitu. Kazu da gej muskarci najbolje pljugaju kurcinu.

momak-klececi-na-kolenima-lize-glavic-golisavom-alfa-muskarcu

A zasto neko uopste voli da pusi karu? U sustini se radi o pruzanju zadovoljstva. Dakle, neki strejt muskarci vole da lizu picku zeni, a neki gej muskarci vole da lizu karu drugom muskarcu. Prosto, ukusi se razlikuju. A motivacija u ovom seksualnom cinu je da se zadovolji partner. To je u stvari glavni cilj osobe koja pusi kitu. I osecaj kontrole.

jebozovni-peder-lize-kitu-drugaru

Naravno, neki zaista vole kurac kao kurac... da vide, osete, drkaju, sisaju itd. Taj jedinstven oblik penisa dok je u erekciji, rumeni glavic, celu njegovu pojavu i muzevan izgled koji samo muski polni organ ima, to neki gejevi, biseksualci i poneki radoznali strejt tip, jako vole. Kurac je, ipak, uz snazno misicavo telo, jedan od glavnih simbola muzevnosti. 

lizanje-kite-prelep-veliki-muski-rozi-glavic-neobrezane-kurcine-slike

Lep ruzicast glavic uzbudjenog muskarca na njegovoj ukrucenoj kurcini je poseban "slag na tortu" za sve ljubitelje kurcina. A kako se uopste postaje zaljubljenik u penis? Verovali ili ne, drustvo svakog od nas aktivno sprema na obozavanje kurca od malih nogu. Da, bili vi strejt muskarac, biseksualac ili homoseksualac... Vec ste vec istrenirani za lizanje kurca svojim jezikom. Dokaz je ispod:

simbol-lizanja-kurca-sisanje-dude-lizalice-sladoleda-pusenje-kite-bezobrazna-animacija-perverzni-crtez

Salu u stranu, zaista postoje strejt muskarci koji su probali kurac i odvazno ga popusili nekom. Nebitno da li je krenulo iz zezanja ili potrebe... Njima treba skinuti kapu jer su presli preko barijere koja je postavljena, opet, od malena. A stide se bukvalno svi. Stid je za zene da puse kurac, za gej muskarce i biseksualce, a kamoli za heteroseksualce od kojih se tako nesto uopste ne ocekuje. 

tetovirani-mladic-voli-da-pusi-kurac-lize-glavic-drugu

Ali eto, iz radoznalosti su prisli glavicu koji nije njihov. Nekima se dopalo a neki se strogo drze lizanja picke jer znaju da im ona vise odgovara. Dudlanje kare muskarcu po prvi put se uglavnom desi u mladosti, izmedju dobrih drugara koji se dugo znaju. 

A neretko, sve to sto se dogodilo, medju njima i ostane. No kod nekih, kojima odgovara takav odnos u obliku kres-kombinacije, upraznjava se godinama, i svakodnevno. Zasto? Zato sto je oralni seks prejeben oblik seksa i veoma praktican nacin za dolazak do orgazma. Kita moze da se popusi gde god i kad god.

muskarac-lize-lep-rumen-ruzicast-glavic-kite-drugom-muskarcu-slike

Strejt likovi koji probaju da sisaju karu su jednostavno eksperimentisali malo u zivotu i probali nesto novo. To je pametno jer, kako da znas da li ce ti se nesto dopasti ako nikad ne probas? U svakom slucaju, oni su i dalje strejt jer se zaljubljuju samo u zenski rod, a ne muski. Muskarcima ili vole da popuse kurac iz nekog razloga, ili rado daju svoj da im se ispusi jer nisu u prilici da obezbede zenu koja hoce da pusi ili dobru pusikurku, ili im je svejedno ko dudla sve dok to dobro radi. A biseksualci, logicno, zaljubljuju se u oba pola i time, cesto vole oba polna organa.

misicavi-muskarac-mesi-svoju-sisu-pusenje-kurca-gif

Da li ste ikad razmisljali o oralnom seksu sa muskarcem? Slobodno ostavite komentar na kraju ove stranice. Mozete ostati i 100% anonimni. Ako vas istinski lozi ideja o akciji uzivo, postoji opcija da se prijavite za oralni seks tako sto cete kliknuti ovde. I pre nego sto pitate... ne, ne placa se. Sve opusteno i bez obaveza.

klecanje-na-plocicama-u-kupatilu-pusenje-kurca-gej-muskarcu

Aleksandar iz Beograda koji ima 22 godine priznao je da je pusikurka: "Gej sam i lozi me oralno stimulisanje muskog polnog organa. Posebno me pali cinjenica da dok ga drkam i pusim, cinim da se muskarac oseca kao da je na oblacima. Popaljivo mi je i sto se muskarcina u potpunosti prepustila mom umecu, da ga dovedem do vrhunca. Meni je neprevazidjeno zadovoljiti muskarca do ejakulacije i osetiti kako mu kurac pulsira i izbacuje spermu tokom svrsavanja. To je dokaz da sam mu dobro popusio."

musko-pusenje-kurcine-maljavom-krupnom-muzevnom-prijatelju-na-krevetu

Mnogi muskarci vise vole senzaciju koju pruza samo vlazan, topao i izuzetno prijatan oralni seks, za razliku od onog klasicnog, vaginalnog ili analnog seksa. Takodje, kita ne mora da se vadi iz picke ili guze da bi se svrsilo u usta. A mnogi vole da isprskaju spermu direktno partneru u usta. Za razliku od vecine zena koje to odbijaju, dosta gej muskarcaca koji vole da puse kurac rado gutaju kad im se svrsi tokom oralnog seksa u usta.

svrsavanje-kurca-tokom-oralnog-seksa-pusenje-ejakulacija-sperma-prska-iz-glavica

Anonimni covek iz Kragujevca koji ima 42 godine, rekao je: "Jos kao klincu mi je komsinica popusila, a moje prvo seksualno iskustvo sa muskim pusenjem je bilo u vojsci. Kao mladic koji je izuzetno napaljen i vojnik koji je nazalost izolovan od zenskog roda, dopustio sam jednom drugaru da mi ga izdrka a onda i popusi. To se nastavilo dok smo sluzili vojsku. Nakon toga smo izgubili kontakt, ali sam u 20-tim upoznao jednog gej decka na poslu pa mi je on redovno pusio karu. To je trajalo sigurno duze od decenije. Danas sam u srecnom braku."

srpski-gej-vojnici-u-akciji-pusenje-kurca-oficiru-napolju-suma-priroda

Sledi jos 10-ak vrelih slika i GIF-ova a zatim i par uzbudljivih iznenadjenja za sam kraj. 

muskarac-pusi-kurac-muzevnom-opasnom-jebacu-policajcu

pusenje-kurca-golom-fit-teniseru-na-teniskom-terenu-nudisti-gej-seks

zavodljivi-pusac-kurca-pozudno-gleda-dok-dudla-karu-bradatom-matorcu

jakom-muzevnom-vojniku-u-uniformi-pusi-momak-kurac-slike

misicavi-plavusan-sportista-sa-plocicama-sisama-pusi-kurac-muskarcu-klececi-na-kolenima

golisav-muskarac-pusi-kurac-lezeci-u-krevetu

slike-golisavog-muskog-pusenja-kurca-u-kupatilu-gifovi

napaljeni-muskarac-pusi-kurac-drugu-viri-iz-sorca

oralni-seks-u-limuzini-musko-pusenje-sefu-u-odelu

gutanje-celog-kurca-drugu-lezeci-u-krevetu-gif

Za kraj, dva pornica. U prvom mozemo da vidimo kako se to uziva sa uzdisanjem u oralnom seksu. Ocigledno zeljan momak zavodljivo pusi neobrezanu kitu i lize je po celoj duzini:


U drugom snimku muskarac sa kratkom bradicom i plavim kacketom se zabavlja sa povecim ruzicastim glavicem i obdarenim penisom. On u par navrata lezerno pokusava da primi sto veci deo kurca u svoja usta. Zatim pravi pauzu od gutanja, igra se sa rozim glavicem i lize ga jezikom:


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.


Prijalo bi ti uzivo? 


Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

31 коментар:

  1. Kako mi se puši,da li neko hoće da mu popušim?.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман26. јун 2021. 14:01

    Da li neko oće da mi popuši?

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман26. јун 2021. 14:03

    Da li neko oće da mi pupuši karu?

    ОдговориИзбриши
  4. Jel hoće neko da mi ga pusi imam 16 god iz bg sam

    ОдговориИзбриши
  5. Одговори
    1. Анониман17. мај 2023. 16:13

      Praznio bih te

      Избриши
    2. Анониман19. мај 2023. 15:19

      Hoćeš da mi das kuras da ti ga podojim da mi mlekom zaliješ krajnike

      Избриши
  6. Анониман22. мај 2022. 16:41

    Ako ko hoce da mi pusi neka se ja vk

    ОдговориИзбриши
  7. Neko u Nisu da popusi kurac ?

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман18. мај 2023. 17:23

    Neko da mu pusim Obrenovac

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман19. мај 2023. 15:31

    Neko da mu dojim kitu Obrenovac

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман20. мај 2023. 17:30

    Neko da mu pušim kurac Obrenovac i okolina. Mnogo volim ekološku cigaretu. Nema dima nije štetna za zdravlje. Plus dobijem vitaminsko mleko.

    ОдговориИзбриши