четвртак, 22. октобар 2020.

Kako muskarac pusi muskarcu kurac? (20+ slika)

pusenje-kurca-muskarcu-nocu-kolima

Odgovor je vrlo jednostavan. Isto kao sto i zena pusi muskarcu kurac. Pa dobro, ako cemo iskreno, uglavnom bolje od zene. No opet, ne samo uglavnom... nego skoro pa uvek. Znate kako kazu? Musko zna musko najbolje. Bez sale, muskarac zna sta mu prija jer ima isto telo kao njegov partner. 

muzevni-misicavi-goli-muskarci-gej-oralni-seks

Zene sa druge strane uglavnom moraju mnogo da razmisljaju o oralnom seksu jer im je to potpuno nepoznata teritorija. Nit' znaju da li treba da se lize, nit' da li treba da se sisa, kao ni sve ono sta ne treba. One se uglavnom raspituju o tehnici pusenja kurca, citaju, eventualno i uce o oralnom seksu. Da, postoji literatura. Ipak, cinjenica je i da moraju dosta da vezbaju, da budu empate ili da budu otvorene da menjaju u svojoj tehnici ono sto partneru ne odgovara.

musko-sisanje-kurca-tati-kupatilo-pornici

Sa momcima je to dosta drugacije. Pre svega, ista nam je anatomija. Svaki od nas ima penis sa kojim se upoznaje jos od malih nogu. Najvise u pubertetu. Najpre uz istrazivanje svog tela kroz samozadovoljavanje. A onda i prva iskustva u 20-tim godinama zivota, ili nesto kasnije. 

srpski-mladic-pusi-debeli-kurac-slike

Naravno, neki koji sazrevaju ranije ili zure iz nekog razloga, oni oralni seks probaju vec u tinejdz godinama. To se uglavnom neslavno zavrsi jer... Pusenje kurca je umetnost. Nije za decu, nego zaista, samo za odrasle osobe. Nervoza, nespretnost, nezrelost i drugi faktori kod klinaca uticu da omanu prilikom pusenja kurca. Zato je preporuka ne blamirati se i ne srljati, vec se strpiti i docekati pravi momenat.

kako-jedan-muskarac-pusi-kurac-drugom-muskarcu-slike

Kad smo kod vremena... Bez diskusije, ne postoji lose vreme za oralni seks. Prija u bilo koje godisnje doba, kao i u bilo koje doba dana ili noci. Gotovo svako ga voli. Pogotovo kad ste sa pravom osobom i kad imate dobru hemiju. Veoma je praktican nacin za opustanje, dozivljavanje orgazma i uzivanje sa partnerom. I zabavno je. A praktikuje se oduvek. 

erotske-slike-vrele-price-gej-pusenje-kare

Kad kazem oduvek, zaista tako i mislim. Postoje slikovni dokazi stotinama godina unazad, ali i nalazi koji datiraju cak hiljadama godina kroz istoriju. Kroz mitologiju, prvi "dokumentovani" oralni seks imao je jedan od Egipatskih bogova. U Pompeji je bio veoma zastupljen. 

gej-odnos-stari-grci-muski-anticki-bogovi-oralni-seks-crtezi-pompeja

Ono sto je nama ovde posebno relevatno je cinjenica da su oralni seks u antickoj Grckoj jako voleli. Naime, u vreme Platona i Sokrata, tokom starog veka, stari Grci su cesto praktikovali musko-muske seksualne odnose. To je bilo veoma popularno medju muskarcima, da se opuste i uzivaju u dobrom oralnom seksu sa muskarcem, a ne zenom. Zadrske kao do skoro nije bilo, vec se vodilo kao sasvim uobicajena stvar.

muskarac-koji-lize-kurac-frajeru-slike

Do nedavno, i kod nas je to bila tabu tema i nesto manje poznato sirim masama. No znate onu nasu izreku, "radi sta te radi"? Time se generalno svi vode i normalno je bas ono sto nas "radi", odnosno sta nam se dopada. Pa ko mnogo voli da mu se popusi kita, nema razloga zasto da propusta vrelu avanturu sa nekim zeljnim i talentovanim pusacem kurca. Cak i da vas je frka pa zelite diskreciju, to svejedno ostaje medju vama.

bratski-oralni-seks-u-krevetu-od-roditelja

Prednost oralnog seksa u odnosu na regularni (vaginalni ili analni) je ta sto se na nju gleda kao na neobaveznu zabavu koja je brza, jednostavna (odeca ne mora da se skida - samo otkopcas slic i izvadis ga) i bezbedna. Rizik od polno-prenosivih bolesti kod orala je najmanji od svih oblika seksa, to je bar zakljuceno sto se tice HIV-a. Verovatno znate da bukvalno niko ne koristi kondom kad je pusenje kurca u pitanju. Kada verujete da ste vi i partner oboje zdravi, nema razloga za brigu.

muskarac-voli-da-pusi-kurac-drugarima-slika

Janko iz okoline Pozarevca koji ima 29 godina napisao je: "Nisam to priznao jos nikom do sad, ali... Zahvaljujuci dobrom pusenju kurca, ja dozivim mnogo bolji orgazam od seksa ili samozadovoljavanja. Felacio (drugi naziv za oralni seks) je zakon".

Da ne bude da pokazujemo samo slikovito i u obliku pokretnih GIF-ova kako muskarac pusi muskarcu kurcinu, na ovoj stranici cete pronaci vise od jednog amaterskog porno-snimka. Kao sto mozete da vidite u prilozenom, muskarci svih velicina, starosti, oblika i izgleda vole da vide, osete i popuse kitu. 


To nisu strogo samo nezni i zenstveni muskarci koji fizicki deluju da su gej, vec i oni muzevniji, pa cak i alfa-muzjaci. Sve zavisi od osobe do osobe. Ima nas svakakvih. Ali uglavnom su homoseksualci ili biseksualci. A kad gledamo generalno, svaki do jednog muskarac na planeti voli da mu se lepo ispusi kara. Ovaj seksualni cin je neodoljiv svakom tipu, sta god neki tvrdili. Besplatno pusenje kite se jednostavno ne odbija.


Nego, da se mi vratimo na "muske pusikurke". Bas zato sto nisu zenskog pola, odlicni su u zadovoljavanju muskaraca. I ne samo zato, nego i zato sto su zeljni kurca, kao sto istinski uzivaju kad njihove usne obuhvataju neciji penis a njihov jezik prelazi preko glavica, pa dokle stigne. 

Naravno, cast izuzecima. Jos kad se pusac kurca posveti usavrsavanju svoje tehnike, onda on moze da postane itekako talentovan u oralnom seksu i da prosto izludi svog partnera koji ima osecaj da je najsrecniji covek na svetu. Momci kazu da su tada u prejebenom blazenom stanju.

pusenje-kurca-blog-gif-slike

Jedan muskarac koji voli da mu se pusi kara je izjavio sledece: "Prvo moram da kazem da ne postoji lose pusenje kite. Ali kada ste u ustima vestog pusaca kurca, e onda ste osvojili premiju. Doziveo sam to. Vise puta. Sve se savrseno uklopilo medju nama. On obozava kurac a ja uzivam da mi se sisa glavic. Redovno mi sisa kitu. Ne znam kako mi se posrecilo da ga upoznam! Trudim se da mu pokazem zahvalnost u svakoj prilici jer sam zbog ovog orala opusteniji nego ikada". - Milan iz Novog Sada, 32 godine

muska-pusikurka-lize-drugarov-ukrucen-kurac-do-svrsavanja

Da li ste znali da su u 19. veku svi koji su praktikovali oralni seks bili osudjivani na smrt? Verovali ili ne, crkveni zaludjenici su odobravali samo klasican seks. Nije li vam drago sto ste rodjeni u ovom vremenu i sto se od onda sve drasticno promenilo? Danas je, hvala Bogu, to najnormalnija stvar koju praktikuju bukvalno svi seksualni partneri. Ili bi vise od polovine covecanstva moralo da strada zbog obicne i sasvim prirodne satisfakcije.

kako-ispusiti-kurac-muskarcu-uputstvo-za-pocetnike

Jedna anketa je pokazala da samo 30% zena uziva u pusenju kurca. Time, vise od dve trecine zena puse muskarcu samo zato sto imaju osecaj da se to od njih ocekuje. Ne jer im se zapravo dopada da nekom puse karu. Ono sto je zakljuceno iz te ankete je cinjenica da dosta pripadnica zenskog pola smatra taj cin agresivnim. Vecina ga u totalu odbija i kod njih to uopste nije opcija. 

pusenje-kite-prelepom-snaznom-misicavom-muskarcu-bez-majice

Sama pozicija u kojoj su tokom oralnog seksa, dok klece, cini ih da se osecaju omalovazeno i manje vredno. To ne iznenadjuje jer ako razmislimo, ne samo kod nas vec i u drugim balkanskim zemljama, oralni seks se svakodnevno izgovara ali, jedino kao uvreda. 

"Ma, oni mogu samo da mi kleknu i popuse" je jedna od neretkih uzrecica u nasem narodu. A znate onu sa rimovanjem, "Ljubomorne duse mogu da nam puse"? Kao sto je devojka nakon sto klekne nekom tipu odmah kurva, cime automatski gubi dostojanstvo u drustvu, time dobija ovu neslavnu etiketu i postaje nepozeljna.

gif-pusenja-kite

Sa muskarcima nista ovo ne vazi. Oni koji vole kitu su uglavnom prosli fazu u kojoj ne prihvataju sebe takve kakvi jesu, bili vredjani od strane drustva i osecali se mnogo gore od iznad nabrojanih devojaka, tzv kurvica u drustvu

Oni znaju da su u ocima svih oko sebe koji su nekulturni, ograniceni i needukovani obicni pederi koji 'oce kurcine. Prihvatili su to jer izlaza i alternative nema, a opet... sta koga briga da li i kome oni to pa dudlaju karu.

mlad-momak-pusi-veliku-obdarenu-karu-lepom-bradatom-muskarcu

Zato muskarci znaju sta hoce i ne prezaju da to uzmu. Kurac, jasno. Zreli su i ne stide se da uzivaju s nekim. Uostalom, zivot je prekratak. I mogu vam reci da su zbog toga mnogo veci muskarci od nekih frajera koji se boje i da probaju sa istim polom, a kamoli da zapravo obezbede sebi vrhunski provod ili kombinaciju na duze staze. Time im preostaje samo ona stara... A znate je i vi. Desanka Sakic. 

letnje-decacko-pusenje-kurcine-u-prirodi-na-ekskurziji

Muskarcima uglavnom nije bitna lokacija za oral, kao ni kakva je okolina oko njih dok klece ili vade karu iz slica, jer kad se kita digne... Onda nista vise nije vazno. Prioritet je dobar, snazan i kvalitetan orgazam. Za razliku od vecine devojaka i zena, musko rado guta spermu. Opet, cast retkim izuzecima koje taj deo bas i ne privlaci. 

goli-momci-puse-kurac-slike-pornici

A vecinu pripadnika muskog roda lozi kad im kita prska direktno u usta partnera, po pusikurkinom jeziku i da se njihovo vrelo seme sliva u partnerovo grlo. Mnogi ne vole da vade karu i drkaju sami pre nego sto svrse nego da pusikurka "radi svoj rad" do samog kraja, cime je po njima vrhunac mnogo jaci i "zavrsnica", kako je popularno i profesionalno zove nas narod, lepsa. 

Ono sto je bitno je da se partneru koji uziva u kurcu najavi svrsavanje koje ce da usledi, i to cim muskarac oseti da ce uskoro da dozivi klimaks.

uzbudjenom-mladom-golom-momku-curi-tecnost-iz-nadignutog-kurca

Nebojsa iz Subotice koji ima 44 godine i pozamasno iskustvo u "davanju kite pusikurkama na servis" je rekao: "Tu fenomenalnu senzaciju osetis samo kad ti neko sisa karu. Prijatan osecaj toplih usta koja prelaze gore-dole preko tvoje karine, a zatim i orgazmicna eksplozija u obliku sperme je... nesto u cemu bas, bas uzivam. Nema tih para da se ja odreknem oralnog seksa. Vise ga volim od obicnog."

srpski-gej-pornici-muski-oralni-seks

"Kako vidim u pornicima, filmovima i TV serijama, ali i kako cujem uzivo, vecini muskaraca glavic postane previse osetljiv nakon ejakulacije pa se svaka akcija za njih u tom momentu i zavrsava. Za razliku od drugih, glavic mog kurca nije osetljive prirode i volim da mi ga dudlaju i nakon sto sam im prosuo spermu u grlo. Pa dok oni ne svrse takodje kroz drkanje ili kako god, mogu bez problema da mi ga sisaju." - Aleksandar iz Novog Sada, 23 godine.

pusenje-kite-matorcu-dedi-gif

To bi ujedno i bila poruka na samom kraju. Biti fer. Sta god ko tvrdio, neosporiva cinjenica je da svi vole da dozive orgazam. Time, prirodno je da onaj koji vas je oralno zadovoljio dobije priliku da takodje svrsi. Da li ce to biti dok je i dalje na vasoj kiti, da li ih grlite i mazite dok drkaju, to je sve do vas. Najbitnije je da obe strane budu zadovoljne. Tako ce sanse za novo uzivanje biti mnogo vece, a i... svi su srecni!


Sa ovim amaterskim porno-snimkom i jos par vrelih (pokretnih) slika zavrsavamo. A za one koji zele uzivo s nekim... U nastavku mogu da se prijave za besplatan oralni seks.

musko-pusenje-kite-gif

matori-dlakavi-gej-starkelja-pusenje-kurca

pusenje-kurca-bratu-seksi-price


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.


Prijalo bi ti uzivo? 


Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

9 коментара:

  1. Meni se iskreno digao vec nakon prve 2-3 slike :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ne znam šta više volim da ga pušim ili da mi puše (samo ako zna). Odličan tekst baš me napalio maštao sam o pušenju dok sam čitao! ��

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман11. јул 2021. 23:43

    kurcina mi je dignuta vec vise od sat ipo vremena ovi blogovi su top jedva cekam nekome sledece da ispusim a i on meni

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман11. јун 2022. 13:39

    Hmm vec neko vreme mastam pa i zelim da popusim kurac a i da mi musko popusi nego me neznam frka zene su mi i dalje br 1 ali eto to pusenje me zestoko pali i zelim probati

    ОдговориИзбриши