уторак, 7. мај 2019.

Lizanje kurca je najlepse pusenje kurca?

lizanje-kurca-najlepse-pusenje-kare

Moja bivsa devojka je dobra pusacica kurca. Onako, skroz solidna pusikurka. Zna za ok lizanje kurca i glavica kite. Zapravo, ta devojka mi je lizala kurac ranije, tako sam se i prvi put susreo s ovom tehnikom oralnog seksa. Sporo i dugotrajno.

zena-lize-vreo-socan-kurac

Krecem s ovim jer, nije oralni seks najbitniji kao ni sam seks u bilo kakvom romanticnom odnosu ali kazem odmah, jer se tice i jer je bitno za citavu pricu. Moglo bi se reci u neku ruku da je u pitanju gej prica.

Proslo je nekih 6 meseci od naseg raskida. Dugo, da. Ranije se desavalo da imamo pauzicu najvise od par dana, mozda se dva puta desilo za vise godina koliko nam je trajala veza. Ali pola godine jedno bez drugog je nesto zaista drugo, ovo je bilo zauvek. Bas sam bio zaljubljen u nju, a i devojka je bila zaljubljena do usiju u mene.
Tinejdzerska ljubav

Krenuli smo negde pre 20-ih da se zabavljamo i ubrzo je sve postalo ozbiljno izmedju nas, jer smo se zaista zavoleli. Ono sto znam da sve vas interesuje je jebanje sa devojkom. Kako sam jebao devojku, gde sam trpao moju zensku, kad mi je sve dala picku, kako mi je pusila kurac bivsa itd. Na vasu srecu, imam sta da podelim!

muskarac-jebe-zenu-jako-u-picku-slike

Karanje do iznemoglosti je bio cest slucaj. Nismo bili ekstremisti, karao sam devojku u krevetu, kao vecina ljudi. Bilo je to zapravo vodjenje ljubavi, jer smo se istinski voleli. Veoma nezno i senzualno jebanje. Tako i pusenje kurcine, devojka mi je lizala kurac k'o sladoled. I prijalo mi je! Bas smo uzivali.

slike-lizanja-socnog-masnog-kurca

Medjutim, shvatili smo da ipak ne prijamo jedno drugom u potpunosti, u svim aspektima ljubavne veze. Odlucili smo da napravimo pauzu a onda i da raskinemo. Ja 6 meseci nisam bio ni sa kim jer ne razumem jebanje bez obaveza i karanje s nepoznatom devojkom. Volim da upoznam osobu, zaljubim se kao svi normalni ljudi i skontam se temeljno pa onda tek jebem u picku. Ili gde god, koja god rupa da nam prija!
Zivotinje se jebu

Nisam zivotinja kao neki u danasnjem vremenu, verujem da je lako zaludeti se neobaveznim seksom sa nepoznatim devojkama i totalno se zagubiti u tome. A onda izgubiti pravog sebe sve u tome. Imam vise takvih poznanika od kojih mi je jedan blizak kolega, momak je jebac koji kara sve sto stigne. Ne mogu da opisem koliko je to isprazno bice.

zivotinje-se-jebu-slike

I to bas zbog neobaveznog seksa sa nepoznatim osobama. On je toliko ogavan kao osoba da odavno zelim da ne budemo kolege. Izgubljen slucaj kroz. A sta je to sto ga ceka nakon neobaveznog jebanja s nepoznatim devojkama? Osim onoga sto ce mnogi od vas najpre pomisliti, polno prenosivih bolesti, koje su izlecive inace... Ima tu nesto sto nije. Psiha.

Momak je jebac koji kara i samo trpa

Nema nista smisleno u zivotu, nikakav hobi, nikakve ciljeve. Fokus mu je da kresne ribu i da onda prica o tome. To mora da vam je svima poznato... Mnogo takvih ispraznih tipova ovde na Balkanu. I on je kao baja, jebac koji trpa stalno i sad je ljudina kao neka tu. Hajde sto je puniji i sto deluje kao da je obezbedjenje nocnog kluba, ali nije ni lep.

momak-krupan-jebac-devojke-picke

A ja sam uvek primecivao lepotu. I spolja, i iznutra. Pol mi nista nije znacio, nikad nisam pravio razliku. Ali sam veran pa od kad sam odrastao i aktivan sam u svetu dejtinga, nisam dao sebi slobodu da dam nekom momku sansu. Ovi likovi nisu musko, boje se svog pola i slicno. Bezmudi a kao jebaci! Ja nemam strahove ili ogranicenja, a sad, nekih 8-9 meseci nakon veze s pickom, imam momka.
Redovno jebanje sa deckom
Nesto drugacije za mene jer sam do sad bio u dugoj vezi s devojkom i nisam bas isao na stranu ka "domacem timu" ali, ja marim za osobu a seks je samo deo tog odnosa. I seks nam je prejeben, naravno! Lep je fizicki ali i psihicki, dobra je osoba. Moje drustvo je upuceno i, srecni su sto nisam vise sam.


Par meseci smo se poznavali ovaj lepotan i ja, provodili vreme zajedno, ja jesam oduvek znao da je gej. Ne mora se ni definisati da sam ja biseksualac. No on to nije znao. Bili smo skroz opusteni, ali hemije je medju nama bilo samo tako. Sevale su munje, vatromet i sve redom!
Pitanje: Lizanje kurca je najlepse pusenje kurca?
Meni jeste omiljen oblik oralnog seksa. I, moj decko to radi tako dobro! Mnogo bolje pusi kurcinu od moje bivse devojke. S obzirom da je prelep i da ga bas volim, kad mi lize kurac onako k'o sladoled, jos brze mu nafilujem jezik nego bivsoj devojci!

muska-gej-video-pornjava

Bas me lozi decko i, jezik mu je kako bi narod rekao, za medalju! Talentovan mali. Srecan sam sto ga imam. I divna osoba, i muska pusikurka koja je zakon. Oni jebaci i onaj moj kolega sto sam spomenuo, "momak je jebac koji kara" i slicni njemu nemaju pojma koliko propustaju. Kad su vec optereceni jebanjem, ne znaju za bilo sta sadrzajno u zivotu i samo misle penisom, ne kapiram sta se ogranicavaju i sebi otezavaju nalazenje tela za punjenje. Jer, to je u samoj biti samo to - puko praznjenje od kog nemas nista.

Ja sam srecan. Mogu to da kazem, s ponosom. U vezi sam i, mozda bas sa mojim zivotnim saputnikom.

gej-ljubav-bazen-muskarci

Zelis i ti? Prijavi se jednostavno, klikom OVDE


Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

6 коментара: