уторак, 23. март 2021.

Drug iz zabavista je zeleo da mi pusi kurac

drug-iz-zabavista-zeleo-pusi-kurac-zgodan-golisavi-decko-pored-opasnog-auta-slike

Zdravo svima! Ja sam Marko iz Surcina. Pisacu vam o mom prvom iskustvu u svetu seksa. Ove godine sam dosta toga novog probao i ne stidim se da se malo raspisem o tome. Sportista sam, volim aute, idem jos u skolu... Ali danas sam ovde zbog Aleksandra. Druga iz zabavista. Dobrog prijatelja s kojim se znam jako dugo. Pre nego sto bude zabune, da odmah naglasim da on nije pozeleo da mi pusi kurac dok smo bili u zabavistu.

dobri-gej-drugari-vole-jebanje-guzice

Dok smo bili u predskolskom, druzili smo se i nikad nije bilo nicega seksualnog jer smo jos bukvalno bebe. Kao sto niko ne razmislja o tim stvarima osim ako ih bas ne vidi od roditelja ili negde. Gadi mi se na to, deca treba da budu deca. A mi vise to zasigurno nismo. Sad smo u srednjoj skoli. Samo sto nisam znao da smo obojica napaljeni srednjoskolci. Aleksandar se amaterski bavi glumom, sad ima dugu lepu kosicu, smrsao je i prolepsao se. Nisam rekao da to mislim o njemu ali mislim da vec zna zbog mog ponasanja.

prelep-neobrezan-mlad-kurac-kozica-ruzicast-glavic-slike

Imam osecaj da posedujem poprilicno veliku i obdarenu kurcinu za moje godine. Mislim da ce jos da raste kako ja budem rastao. Posto uzivam da se dopisujem sa vrsnjakinjama preko mobilnog, par devojcica je primilo sliku mog kurca. Cuo sam da to rade stariji momci pa sam hteo da radim kao oni. Posto sam se dopisivao i sa Aleksandrom u tom momentu, slucajno sam otkacio i njega na Vacapu i prosledio mu moju ukrucenu kitu.

dopisivanje-telefonom-uvece-gradski-parkic-momacka-bleja

Iznenadio sam se kad mi je odgovorio, "Nisam znao da si neobrezan". A ja ne verujem sta se desava... Kakav blam! Dodao je, "Dobar ti je, aj se vidimo". Bio sam u parkicu pa je dosao. Kad je rekao da je sam kod kuce, otisli smo do njega. Pricali smo malo, posluzio nas je slatkisima i sokom, a onda sam zapoceo pricu o slici koja je zalutala. Aleksandar mi nije dozvolio da zavrsim i rekao da je sve u redu. Da mu je drago sto je video tu lepu kitu.

dopisivanje-mobilnim-telefonom-porukama-vacap-napolju-nocna-beogradska-ulica

- "Vec duze vreme zelim da pusim kurac". Odgovorio sam mu da vec duze vreme zelim da mi ga neko popusi, i da to moze da bude on, ako zaista to zeli. Kao Brzi Gonzales je cucnuo pred mene i krenuo da mi dodiruje medjunozje. Bio je lep osecaj. Ja sam uzivao u tim njegovim dodirima. Ubrzo sam svukao trenerku, nadrkavao kitu i dao mu da se igra. Drkao mi je i lizao kurac, a bilo je kao kad sam zamisljao kakav je osecaj.


Lagano mi je pusio ali sam ubrzo osetio da cu da dozivim vrhunac i poceo glasno da uzdisem. Nije se zaustavljao pa sam mu dao zavrsnicu u usta. Nije mu lose palo i sve je progutao. Aleksandar se nasmesio se posle toga, a i ja sam se glasno nasmejao, onako bas zadovoljan. Jedino sam se uplasio  da moze da nam bude cudno kasnije kao drugarima nakon sto smo presli granicu drugarstva, ali...

Nije. Postali smo nesto vise od obicnih drugova. I mnogo je bolje.


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Prijalo bi ti uzivo? 

Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

9 коментара:

  1. Volio bi da vidim kako je to

    ОдговориИзбриши
  2. Bas bih te voleo probati dali si zestok dokti se pusi javi se u surcinu sam u gostima

    ОдговориИзбриши
  3. Nema ovog dečknje da stavi usta taj njegov

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман17. мај 2023. 16:26

    Oce neko da mi da sisu Obrenovac

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман20. мај 2023. 17:27

    Neko da mu pušim kitu Obrenovac i okolina

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман20. мај 2023. 17:32

    Neko da mu pušim kurac. Obrenovac i okolina. Mnogo volim ekološku cigaretu. Nema dima nije štetna za zdravlje. Plus dobijem vitaminsko mleko.

    ОдговориИзбриши