четвртак, 27. август 2020.

Zenstveni decak ga ispusio misicavom momku

zenstveni-decak-ga-ispusio-misicavom-momku

Svi vole moje bicepse. Gledaju u moje ogromne, misicave ruke, pipaju ih, pa cak i ljube. I momci i devojke. Nije meni lako, je l' da? Ne mozete da zamislite koliko imam selfija dok drzim nekoga da visi na mojem samo jednom bicepsu, a sto tek vole da ih cmoknu... Ima dosta momaka i devojaka koji vole misicave muskarce. Mozda ne koliko ima muskaraca i zena koji vole zenstvene momke.

zenstveni-momci-neznog-tela-fem-izgleda

On se zove Ilija. Mladji je od mene. Redovno kaci polu-golisave fotografije na Instagram, gde ga naravno pratim. Kad je i on mene zapratio, skliznuo sam mu privatnu poruku u inboks i tako je sve pocelo. Mnogo mi se dopadaju njegove slike na kojima se vidi kako je mrsav, nezan i sladak deckic. Uvek ima neku lepu frizuru. Crna/tamno-braon kosa.

U video klipovima na njegovom profilu sam mogao da cujem kakav ima glas. Ocekivano, takodje zenstven. Isto kao stas. To mi se dopadalo. A i mojoj kurcini, da budem iskren. Medjutim, postojao je jedan problem. On je vec bio u vezi. Pozvao me je da sa njegovim drustvom izadjem na bazen jer je to najbolja lokacija u toku leta. Pristao sam jer volim da se pokazujem u toku leta, da se rashladjujem u vodi, suncam i druzim sa novim ljudima.

fem-decak-masira-misicave-jake-muskarce

Naravno da se Ilija nije pojavio na bazenu samo sa svojim drustvom, vec je poveo i svog decka. Skroz je bio u redu njegov momak, upoznao sam dosta gej momaka koji su u vezi a zive u Beogradu i okolini i, mogu reci da su svi poprilicno normalni, veoma verni svom partneru i generalno, dobri ljudi. Zato bas volim da se druzim sa gejevima. Doduse, verovatno ipak imam vise poznanika i prijatelja koji su strejt ali to ti je zivot.

Scena na bazenu - 1. deo

Pricamo o mom telu jer je Ilijin drug rekao da mora da mi svi prilaze. Tu ja spomenem da je nekima neobicno pravljanje selfija dok ljube moj biceps ali da meni nije. To mi je gotovo postala svakodnevica. Ilija kao ilija, ne bi on bio on da ne dolazi i pita mene i njegovog decka je l' sme da mi poljubi biceps. Nas dvojica pristajemo jer vidimo da je sprdnja u pitanju. To je nas prvi poljubac.

Scena na bazenu - 2. deo (sve je vrelije )

Ja lezim a sunce upeklo. Ilija maze decka losionom za suncanje, pa onda svog druga po ledjima i pita je l' hocu i ja. Iako sam se isprskao pre toga i zastitio telo jer imam takvu naviku pre izlaska na sunce, prihvatio sam ponudu. Kad je poceo da me masira, a meni u glavi njegove slike... Sreca pa sam lezao na stomaku pa nije moglo da se vidi kako sam se uzbudio preko gacica.

misicavi-fit-muskarac-sa-velikim-misicima-plocicama

Otisao sam pod tus sto pre sam mogao da se ohladim i da mi se kurac spusti, pre toga sam ga prikrio peskirom. Dok sam se tusirao, neki momcic pored mene je stojao i primetio da mi kurac gotovo viri iz gacica jer je bio jos uvek ukrucen. Bez stida pocne da se oblizuje, a ja sam znao sta to znaci, da hoce da odemo negde i da mi ga ispusi.

Ono sto on ne zna je da, s obzirom da sam misicav i zgodan, imam takvih ponuda na sve strane. Bukvalno svuda, evo bas juce u teretani. Tamo se cesto fotkam bez majice, stezem misice pa se momci okolo popale i bude tu svakakvih ponuda. Da odem kod njih, pre svega. Ono sto svi oni ne znaju je da ja ne trazim cisto praznjenje.

Naime, ja trazim jednu, pravu osobu, po mogucstvu neznog, zenstvenog momka sa kojim se razumem i volim. Ne iz tog razloga vec zato sto smo bili dobri prijatelji, Ilija i ja smo nastavili da se druzimo i da se vidjamo. Pozvao sam ga kod mene u stan jer sam imao slobodan dan, a to je bio dan za zabusavanje. U prevodu, nisam isao u teretanu. Inace idem bukvalno svaki dan i radim na nekom delu tela. Tako da smo zablejali kod mene, ja nam pripremio kutiju sladoleda, sokove i grickalice.

lik-iz-crtanog-filma-dzoni-bravo

Rekao mi je da izgledam kao lik iz crtanog filma Dzoni Bravo, koji smo gotovo svi koji smo imali satelitsku mogli da gledamo na Kartun Netvorku. Mislim da su mi svi takvi likovi koji su bili misicavi bili uzor, pogadjate, jedan od stvarnih ljudi je glumac Arnold Svarceneger. A za Dzoni Bravoa mi Ilija nije prvi koji nas je uporedio. I drago mi je, godi mi to. Shvatam kao kompliment.

Potrudio sam se da uzvratim kompliment Iliji pa sam mu rekao da je lepsi od mnogih devojaka i da bi mnogi momci rado bili s njim nego sa vise od pola zenskog roda jer je onako posebno zenstven i nezan, kao i dobra osoba. Malo sam preterao i rekao mu da bih i ja rado bio s njim da je solo, zatim se izvinio jer sam shvatio da mi ta recenica nije bila na mestu posto nisam postovao to sto je vec u vezi.

Kad ono, Ilija kaze da nije vise sa deckom jer je otputovao da radi u inostranstvu a i, shvatili su da ipak nisu jedno za drugo. Kad sam to cuo... Rekao sam mu da dodje da ga zagrlim. On pridje, ja ga obuhvatim rukama. Prvo sam to rekao iz zezanja a opet, i zato sto sam to zaista zeleo. Da ga grlim i imam uz sebe. A kad se prislonio uz moje grudi, umiljavao se kao neka mackica...

lepa-crno-bela-mazna-macka-se-umiljava

Bilo mi je bas simpaticno. Volim takve momke. Koji umeju da se maze i koji istinski uzivaju u neznosti. Presimpaticno mi je to. I, ne samo meni. Vec i mom drugu kurcu. Zato je on odmah poceo da raste a Ilija je naravno, skroz neizbezno, to osetio. Udaljio se na momenat, ja krenuo da se izvinjavam i da mu se pravdam sto sam se uzbudio tamo dole... Da nisam godinu dana imao seks.

On me pogledao onako iscudjeno, a onda rekao da se seca kad sam mu pricao da volim jedino da budem sa jednom osobom i da imam seks samo kad sam u vezi, kada se s nekim volim. Na moje iznenadjenje, opet me je zagrlio sto sam oberucke prihvatio i rekao, "Pa ja te volim". Automatski sam mu rekao da i ja njega volim. To mi je dalo ideju, da je vreme da se aktiviram jer je sada sam.

Nasmejali smo se na one izlive ljubavi, pa sam ga pozvao na dejt. Rekao mi je da imamo kod mene u kuci sve sto nam je potrebno i da bismo mogli prvi dejt da imamo odmah. Nasmesio sam se i pristao. A u sebi sam igrao od srece kao mala devojcica. To sam mu kasnije priznao. Takav sam, transparentan tip coveka. Nakon par dana vidjanja, upoznavanja i uzivanja... Pao je seks!

volim-oralni-seks-crtez-slika

Oralni, doduse ali i to je vrsta seksa. A s obzirom da nisam nikakav imao verovatno godinu dana, moja zelja je bila prevelika. Ilija je to znao i zato smo ubrzali stvar, pa smo nakon par dana od kad je raskinuo, vec otisli zajedno u krevet. Kod mene. Romantican rucak. Uzivanje uz prijatnu muziku. A onda, grlimo se i ljubimo. Strasno. Zatim mi Ilija ulazi rukom u trenerku i opipava mi medjunozje.

Ja sam, naravno, vec uzbudjen i kroz minut, vec krece glavic kurca da mi vlazi sam od sebe posto sam zaista jako uzbudjen. On mi svlaci trenerku, gura me da legnem na krevet i skida se. Gledam kako pada odeca sa njegovog neznog i mrsavog tela. Raj za muske oci, kad vam kazem!

mrsavi-zenstveni-decak-pusi-kurac-momku

Cim se svukao, vec je bio na mom kurcu. Lizao mi je kurcinu od korena pa do glavica. I jaja. Sisao mi je glavic, uh... Predobro je bilo. Rekao sam mu da samo lagano lize i sisa jer cu inace da mu odmah napunim usta spermom. Slatko se nasmesio i zakikotao se sto nije pomagalo vec me je jos vise guralo da ejakuliram. Poslusao me je i sporo mi je pusio i sisao kurac. Pravi raj.


Posto nismo pricali o svrsavanju, najavio sam mu pa da odabere gde cu da prskam. Ostavio ga je u svojim ustima i nafilovao sam mu jezik sa puno sperme. Jesam ja drkao s vremena na vreme kad sam sam za ovih godinu dana bez seksa ali jako retko. Svu moju spermu je progutao pa sam ga od srece podigao k' sebi i poljubio ga u usta. Zahvalan. Izuzetno.

momak-svrsio-sperma-po-stomacnim-misicima

Naslonio sam ga na moj biceps, legao je i kroz manje od minuta, svrsio je po svom stomaku. Pre toga je naravno, jos par puta, poljubio mene u usta i biceps na kom je lezao - cemu smo se smejali. Ironije li, zar ne? To nam je bio prvi poljubac. Ipak... I dalje se upoznajemo, iako se zabavljamo cak 5 godina.

On je pravi za mene. U vezi nam je islo sve po redu, i odlicno se slazemo. To je prava ljubav. A tek seks... Mozete da zamislite!


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Prijalo bi ti uzivo? 

Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

2 коментара: