понедељак, 29. јун 2020.

Dobro pusenje u javnom toaletu

devojka-kleci-javni-wc-pusi-decku-kurac

Neko bi pomislio, "Jao vidi kako je romanticno, devojka kleknula ispred svog decka u toaletu, da ga zaprosi!". Medjutim, i vi i ja znamo da to nije slucaj kada se desi. A desava se, realno. Oduvek me je lozila ta pomisao o avanturisti. Jos kao tinejdzer sam imao priliku u filmovima i serijama da vidim te neke vrele scene seksa i pozelim da ih ja nekad dozivim.


Osim sto sam drkao na slike pusenja kite u javnim WC-ima i na pornice koji su snimljeni namerno ili krisom u javnom toaletu, i ja sam ga umocio. U kupatilu a i u javnom WC-u. Bilo je tu nekoliko devojaka koje su me oralno zadovoljile, znajuci da bi neko mogao da bude pored nas a da nema blage veze kakvo zadovoljstvo mi dozivljavamo istog trenutka. Uzbudjenje, uh!

dobro-pusenje-kite-u-javnom-toaletu

Milena mi je bila najbolja pusacica, i nju je lozilo da ga pljuga po klozetima, bilo da su prohodni i da vrve od posetilaca ili manje popularni pa je intimnija atmosfera. Njoj sam umeo da svrsim po licu pa da je brisem vlaznim maramicama pre nego sto izadjemo odande. Tu sam vec bio uveliko u 20-tim. S njom sam se dugo vidjao i bila mi je redovna pusikurka pocetkom 20-tih.

sestra-pusi-kurac-bratu-u-kupatilu

Onako, nezasita kurvica koja menja boju kose, bestidnica koja je bez dlake na jeziku i ne gadi se da primi spermu na isti. Pa gde ces bolje?! Imao sam jednom i jednu nevinu klinku da mi je popusila u WC-u nakon izlaska, ne... Sad kad se bolje setim, bilo je to u toku izlaska, drustvo je znalo sta se desava i sta idemo da radimo zajedno unutra. Jos su i navijali. Meni bilo drago, osecao sam se k'o najveci baja.

amaterka-pusi-karu-u-toaletu-muskarcu

Ona nije bas bila dobra u pusenju, nisam ni svrsio a mala je bila picka i po. Il' je bila pripita ili je do nedostatka iskustva, ili je jednostavno anti-talenat za pljuganje kare. Eej, nisu svi zaljubljeni u kurac. Tu dolazim do gejeva. Pederi su zakon, sta god ko rekao. Ja tvrdim da su super jer su mi pusili kurcinu njih trojica. Odvojeno naravno jer, ne bismo stali svi u WC-kabinu.

gej-pusenje-wc-toalet-krisom

Jedan od njih, prvi decko, pusio mi je dok sam bio klinac. Jos mi je sve to bilo novo pa sam bio prenapaljen. Medjutim, pozeleo sam ponovo i od tada, on mi je redovna muska pusikurka. Davao sam ja u medjuvremenu devojkama da mi ga sisaju, milfama i jos dvojici momaka ali se njemu uvek vracam. Darko je ipak meni drag jer je sladak, manji od mene i mrsaviji, onako... Sve po taman :)

matora-seksi-milfara-pusi-kurac-momku-wc

A kad sam spomenuo milfare, bila je tu jedna starija dama, nije koleginica ali blizu jer... Sa posla je, bili smo na poslovnom sastanku pa mi je nakon toga kleknula u WC-u kafica, dok sam bio sve u odelu. Avantura kol'ko hoces kod mene. Nije losa matora ali ipak, gejevi su bolji.

Darko to radi kao niko drugi pa se bas cesto nadjemo. Bili koji toalet koji nam obojici odgovara lokacijski, ili neko drugo mesto. Kod mene nekad, takodje. Mislim da se desavalo da mi je u nekom raspalom WC-u ponudio poneki tip ili starkelja da me zadovolji dok sam cekao da se pojavi Darko ali, gadi mi se to kada ne poznajes osobu.

javni-toalet-na-zelenom-vencu-gej-jebanje-kruzing

Eto bas u javnom toaletu ispod okretnice na Zelenom Vencu se svakakvi smradovi okupljaju. Razumem ja to, iz ocaja, jer takve niko ne bi hteo pa razmenjuju bolesti izmedju sebe. Sta mislite, zasto stalno zatvaraju taj muski WC? Tipa svakodnevno. Jer je toliko gadno prljav i podovi su prepuni sperme, kondoma itd da ti dodje da povratis.

muski-seks-javni-wc-okretnica-zeleni-venac

Ma ko zna sta mozes da zakacis od tih sto su stalno, svakog dana sa nekim drugim strancem u javnim toaletima. Hajde sto varaju svoje zene i sto su dno dna ali verovatno nose svakakve bolestine, viruse i probleme koje niko sebi ne zeli.

Zato imam Darka, upoznali smo se preko prijatelja a kad sam shvatio da je gej i da je radodajka, nisam okolisao. Kad je u vezi, onda se ne vidjamo a na moju srecu, to nije cesto jer je probirljiv kad su momci u pitanju.


Sad evo bas nedavno, Darko mi je kleknuo u toaletu jednog trznog centra i dok su okolo prolazili oni koji moraju da se olaksaju, nisu imali pojma da mi ga Darko cucla i drka, a zatim i guta moju spermu. Bas voli kurac, to se i vidi. A tako mi prija njegova tehnika pusenja i drkanja... Sad kad sam vec u 30-tim, znam sta mi godi i ne stidim se da to uzmem. Pa i ako je to zenstveni momak koji zna kako da me zadovolji.

Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis i ti, i to uzivo? 


Prijavi se jednostavno, klikom OVDE



Ili, nastavi da citas erotske price sa sledecih lokacija...


U svlacionici | U kolima | U sumi | U vikendici | U vojsci | U stanu | U krevetu 



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

Нема коментара:

Постави коментар