понедељак, 27. април 2020.

Najlepsi kurac na svetu

najlepsi-kurac-na-svetu

Svaki kurac je lep na svoj nacin jer je on alat uz pomoc kog muskarac uziva. Sa drugim muskarcem, sa zenom ili sam. Neki misle da je penis izvor zadovoljstva ali zapravo, sve je u glavi. Mozak je u stvari izvor zadovoljstva kod svakog zivog bica. A kita je, kao sto je iznad napisano, obicna alatka koja sluzi svrsi. I ne samo toj, vec i za izbacivanje mokrace, kao i rasplodni sistem sa spermatozoidima.

lep-zdrav-muski-kurac

A koliko je lepa kurcina je diskutabilno. Neki ih vole velike, neki male. Neki obrezane, neki neobrezane. Meni je najlepsi kurac na svetu bas ovakav koji sledi na narednim fotografijama. Neobrezani kurcevi zdravog izgleda koji su cisti su neka osnova da bi bili dopadljivi bilo kome. Generalno, svi vole dobru higijenu, kada je kita uzbudjena tj u erekciji i kada je spremna za akciju.

neobrezana-kurcina-od-muskarca

Ako vam nije dovoljno ovih nekoliko slika, u nastavku mozete pronaci cak 30+ fotografija lepih kurceva! Impresivno, zar ne? Pa ako ste radoznali, svakako imate sta da vidite na toj stranici. No vratimo se lepoti kurca...

Bitno je da se kozica uvek moze svuci preko glavica kurca - i kad je u erekciji i kad je spusten. Ali pre svega, ono sto je vec receno, redovno odrzavanje higijene muskog polnog organa je sve! Pogotovo za oralni seks.

Kurac ne mora da mirise ali, ne mora ni da odise kad mu se pridje. Ne moze se prici kurcu ustima a zaobici nosem. Tako da, stvarajte zdrave navike ako ih vec nemate - prijateljski savet a doktori i oni koji vole da puse kurac ce se sloziti 100% zato, glavu u pamet i ribajte taj glavic.

kurac-sa-svucenom-kozicom

Doduse, dovoljno je prati glavic kurca i ceo penis onoliko cesto koliko sami procenite da vama i njemu odgovara. Kurcu, ne vasem partneru. Da ne gubio vlaznost koju poseduje i koja mu je neophodna. Da ne postane suv, ali opet ni da se ode u krajnju suprotnost.

Lep kurac i pozeljan kurac je onaj ciji vlasnik moze da ga izvadi iz farmerki bez skidanja. Tip samo otkopca slic i izvadi svoj nabrekli kurac, koji je spreman za vrhunsko pusenje kurca i svrsavanje.

ukruceni-kurac-izlazi-iz-gaca

Kad smo kod svrsavanja, lep kurac je onaj kurac koji moze da ejakulira bez ikakvih pomagala. Tipa zaustavljanja cirkulacije, raznih opijata, tableta, usmrkivanja svakakvih tecnosti iz bocica i slicno. Sve je u glavi. Kada partneri privlace jedno drugo (a po mogucnosti i vole), kita ce muskarcu da prska od srece bez mnogo cimanja i truda, od prenapaljenosti u toku akcije. I prskace kroz par minuta.

veliki-kurac-kroz-farmerke

Kazu da oralni seks, i bilo kakva druga vrsta seksa, treba da traje dugo i da samo tada valja. Mnogi misle da je duzina trajanja seksa pokazatelj kvaliteta. To je laz, nadam se da znate da nema trunke istine u toj zabludi.

Kada muskarac istinski uziva u dodiru partnera i kada ga ta osoba lozi, on nece morati da se suzdrzava da mu kita ejakulira i ispusti par mlazeva vrele sperme. To je dokaz da se dopadaju jedno drugom. Jos ako ima ljubavi, nema boljeg.

kondom-na-nabrekloj-kurcini

Najlepsi kurac je od vlasnika koji postuje svog partnera i ispunjava mu zelje. Ako je zelja kondom, muskarac koji nudi svoju kurcinu "na servisiranje" treba da ispuni taj zahtev i da uslizi zelju svojoj pusikurki ili radodajki, u koju god rupu ulazio taj penis.

Lep kurac moze da bude cak i obrezan, iako ne preferiram takve, a i slabo ih ima u nasoj zemlji. Kad je komsiluk i bar jedna od susednih drzava u pitanju, ima ih dosta jer je to kod njih deo kulture. Kod nas se kurcevi ne obrezuju pri rodjenju, a ni kasnije i po meni je to vise nego dobra stvar.

Kurac i glavic ostaju osetljivi na svaki dodir, kozica sadrzi puno celija koje salju signale zadovoljstva mozgu napaljenog muskarca.

kita-sa-lepim-ruzicastim-glavicem

Glavic kite je cesce onako lepo ruzicast. A takodje je i izbalansirano vlazan kada ima kozicu koja ga stidi od dodira donjeg vesa, bakterija, stetnosti itd. Medjutim, neobrezan penis ume da zahteva malo vise paznje kada je higijena u pitanju, bas zbog te kozice. No to je lako resivo. A i sve je stvar navike.

Dakle, lep kurac je onaj kurac koji "radi posao". Svaki kurac je lep na svoj nacin, pogotovo ako je lep njegov vlasnik a ako postoji zaljubljenost, kurac ce partneru ili partnerki tog muskarca biti dodatno lepsi jer je bas njegov. Resenje zagonetke je prava, istinska ljubav. Pa je samim tim i oralni seks nevidjeno bolji.


Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Prijalo bi ti uzivo? 

Prijavi se jednostavno, klikom OVDE



Ili, nastavi da citas erotske price sa sledecih lokacija...


U svlacionici | U kolima | U sumi | U vikendici | U vojsci | U stanu | U krevetu 



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

15 коментара:

  1. Prelepe kurcine, brate!

    ОдговориИзбриши
  2. Neko iz Bga da hoce da mi razvali usta i napuni mi grlo?

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман10. мај 2020. 07:33

    Oce neko iz Niša oko 15 godina da mi ga izdudla? 14cm mi je kita.

    ОдговориИзбриши
  4. Ima neko iz Bga da hoce da mi puni usta spermom?bilo kad

    ОдговориИзбриши
  5. Neko 16-18g da mi dudla u BG?

    ОдговориИзбриши