среда, 25. март 2020.

Grupnjak sa devojkom i drugom

fit-sportista-zgodan-krupan

Imam dugogodisnju devojku. Imam i dogovor s njom, da mozemo da prevarimo jedno drugo samo ako druga strana to odobri i bude prisutna. Dakle, vrlo jasan pakt smo sklopili i tesko je ne razumeti kao i ne ispostovati ga. Jednostavno je, nema varanja. Moj kurac pripada Anji. Anjina pizda pripada meni. A oboje smo zgodni, moze se reci.

lep-veliki-muskarac-kosarkas

Anja je lepa, nezna i dobra devojka a ja krupan, muzevan i kako mi drugi kazu, zgodan momak. Bavim se sportom od kad znam za sebe a i geni su ucinili svoje pa sam tako krupnije gradje. Vec neko vreme se bavim ragbijem. Dosta ljudi me zna kao "onaj ragbista iz Beograda". Prva sam liga u nasem ragbi klubu i ide mi odlicno.

Zahvaljujuci sportu, snazan sam i samouveren u sebe. Zbog toga mi cesto prilaze devojke da mi opipaju bicepse. Bas su veliki. Devojke mi se udvaraju i pokusavaju da flertuju, kao i da me dobiju bar za noc, cak i kad im kazem da sam u dugogodisnjoj vezi. A juce, moj dobar drug Jovan, mi je priznao da vec neko vreme masta o tome da pusi kurac.

ogroman-alfa-muzjak-fudbaler-u-dresu

On je mladji od mene, nikad nije bio u vezi i nije bio seksualno aktivan. Dakle, 100% je nevin ali i umoran jer zeli da proba kurac. Jovan je dobar decko, kreativan, pametan, simpatican, mrsav, dopadljiv je i pomalo zenstven... Pa kad mi je rekao da bi voleo da ga pusi muzevnom tipu poput mene, dosao sam u dilemu jer je od svih mojih drugara koje volim, on najzenstveniji i najvise poput devojke.

A ja volim sve u vezi zena. Ne varam, nikad nisam i niti cu ali, ovo me je spotaklo na razmisljanje. Medjutim, nisam se zadrzavao u mislima vec okrenuo Anju telefonom i otvoreno joj rekao kakva je situacija. Odmah je znala da imam zelju da dam Jovanu da mi pusi kurac. Zato je rekla da moze dok smo na vezi i dok slusa kako uzivamo. Na neki nacin me je to iznenadilo ali sam skinuo majicu i legao na krevet.

drug-je-zeleo-da-mi-pusi-kurac

Ostatak je odradio Jovke, izvukao mi vec polu-ukrucen kurac iz bokserica i krenuo da mi ga drka. Bilo je veoma zanimljivo i drugacije. A Anja je zelela sve da zna i da joj uzivo prenosim desavanja izmedju Jovana i mene telefonom. Ona je inace jos uvek na putovanju sa drugaricama, otisle su na Bahame da se odmore pa se cujemo preko Interneta.

Prenosio sam joj pocetak oralnog seksa sa Jovanom, a Anja se toliko nalozila jer je ovo nesto sto nikada nismo probali, uvek smo bili samo ona i ja. Grupnjak? Odlucila je da izadje sa te konferencije na koju su otisle drugarice i ona jer je zelela da ucestvuje u akciji sa nama, pa cak i dok je na Bahamima. Jovketu je bilo sasvim svejedno jer mi ga je drkao, a i sam je rekao da mu je lepo sve dok dobija ono za cime zudi.

drugar-duva-kurcinu-najboljem-prijatelju

Kad je stavio samo glavic u svoja usta, meni je um prosto eksplodirao od napaljenosti. Iskreno! Izludeo me je njegov jezik na mom glavicu. Kakav talenat, pa au Jovane! A s druge strane linije je glas devojke koju volim. Pa gde moze bolje od toga? Anja je uzivala slusajuci mene i moje uzdisaje. Rekla je da bi volela da je tu i da gleda nas dvojicu kako padamo u ekstazu. A ja njoj da mozda bude prilike.

Jovan mi je sisao glavic jako vesto pa mislio sam da cu svakog momenta da mu isprskam grlo. Osetio je da mi pulsira kurcina i na brzaka rekao da slobodno svrsim cim budem mogao. A ja sam, logicno, pomislio... Da l' je on ozbiljan da je nevin i da nikad nije imao kurac u ustima...? Previse je bio dobar osecaj da mu je taj talenat urodjena vestina.

varanje-devojke-sa-drugom-oralni-seks

Neko ce verovatno reci "Varao si devojku sa dobrim drugom" i time ce sigurno pogresiti jer, Anja je bila prisutna. Putem telefonske linije ali, ipak je bila sa nama. Cula je svaku razmenjenu rec, a u jednom trenutku sam i ukljucio video-poziv pa je mogla da gleda uzivo sta mi Jovan radi dok gnjuri u mom medjunozju. Nisam samo ja govorio Anji, i ona je meni pricala sta to lepo radi svojim prsticima.

Zatvorila se u hotelsku sobu i drkala picku. Slusala je i gledala kako mi to Jovan dobro pusi kurac. Ali, ja nisam mogao da izdrzim vise od 2-3 minuta. Znam da deluje da je duze trajalo ali, zapravo nije. Najavio sam im oboma da cu da ispalim spermice pa su se oboje spremili da uklope svoje svrsavanje i da nariktamo orgazam.

pusenje-kurca-najboljem-drugaru

Viknuo sam da cu odmah da svrsim, zatim sam video da i Jovan prska posto je drkao svoj kurac dok mi ga je cuclao a Anja je uzdisala i vikala preko telefona... Ubrzo je i ona dozivela orgazam ali imam osecaj da je moj bio najsnazniji jer je ovo bilo neverovatno dobro! Prosao je jedan dan a ja i dalje razmisljam o nasem grupnom seksu. Bio je to odlican grupnjak sa dve osobe koje mi se svidjaju.

Jovanova zenstvenost me je privlacila sve vise i vise i sada vise ne znam sta da mislim. Svakako da i dalje volim Anju, mi smo gotovo pa vereni i plan nam je da zivimo zajedno u ljubavi do kraja zivota, ali... Ne razumem zasto sam ranije ignorisao zenstvene momke koji su mi prilazili kada sam mogao da ovako uzivam, ili jos bolje od ovog grupnjaka.

Sad shvatam da mi se dopadaju i momci, da sam mozda biseksualne orijentacije. Steta sto nisam bio otvoreniji i hrabriji kad sam bio mladji, lagano sam mogao da se zaljubim u nekoga poput Jovana i da mi bude lepo. A sada, sa ovim novim mislima o njemu, iskreno, ne znam sta cu...


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Prijalo bi ti uzivo? 


Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

3 коментара:

  1. Анониман25. март 2020. 21:02

    moderan grupnjak, brale

    ОдговориИзбриши
  2. ako neko ima 15/16/17 i iz okoline beograda/obrenovca hoce da pusimo jedan drugom , neka odgovori na komentar

    ОдговориИзбриши
  3. Od samog opisivanja sebe ,kao da je sam Zevs sisaoo na zemlju ,pa do opisivanja drugih povraca mi se ..Bezi bre,nisi u Beogradu na Marsu si!

    ОдговориИзбриши