среда, 18. септембар 2019.

Devojka predlozila trojku i eksperimentisanje u seksu

devojka-predlozila-trojku-eksperimentisanje-u-seksu

Samo da se zna, imam devojku i obezbedjen sam kad je seks u pitanju. Ipak, u poslednje vreme mi se cesto dizao kurac, kao neki afrodizijak da uzimam a ni ne znam. Ko zna, mozda je moja devojka na kvarno stavila supstancu u pice/hranu, da mi se ukruti kurcina sto cesce. Nisam se zalio, vecinu puta sam se olaksao uz njenu pomoc.

I dok je meni u nasem odnosu kad je seks u pitanju sve okej, ona je predlozila da malo eksperimentisemo. S obzirom u kom smo vremenu, otvorenog sam uma i iako meni nije potrebno da "zacinimo" nas seks, mogu se potruditi da njoj ispunim neke zelje jer, zaista je volim. Pozelela je da probamo da izostrimo cula jedno drugom, a tu dolazi u pricu povez preko ociju. Svakako da sam pristao.
Zatvorenih ociju u toku seksa?
Drug nam je bio u poseti, njen Vasa iz inostranstva pa kad je u gradu, zasto da ne bude kod nas jer, zaista ima mesta. I tako mi jedno vece, zafrkavali smo se. Ja nalio par piva, Jelena nije nekim cudom konzumirala alkohol a Vasa ne pije. Zabavljali smo se i dosli do intimne tematike, ona predlozila da se po'vatamo. Ne ona i ja, vec Vasa i ja. Jer, pre Jelene sam imao samo par devojaka i nikad nisam imao priliku da uzivam s momkom, kako kaze.

Kapiram da ju je palila sama pomisao, kao sto nas muskarce loze devojke, ako su dve zagrejane jedna za drugu tj lezbejke - mi volimo to da vidimo. Ista prica vazi za zenski pol, one koje vole muski rod, rado ce da gledaju ne samo jednog vec dva muskarca i to zajedno. Logika, zar ne? Dakle, ja sam totalno hetero i nisam se ranije ni zanimao za eksperimentisanje sa istim polom.
Devojka bi da gleda jebacinu
Vasa je homoseksualac, to nikad nije bila tajna ali isto tako, nije nam ni bilo bitno. A sad kad je Jelena spomenula da bude nesto izmedju nas, jeste me ta misao naterala na razmisljanje. Iako sam se nasmejao i shvatio vise kao sprdnju jer, bio sam pomalo zbunjen. Ipak nam je Vasa drug, a uglavnom ne mesam takve stvari i intiman sam sa svojom devojkom i to je to.

Jelena je rekla nesto u fazonu da joj ne bi smetalo da uradimo sta god nam je volja jer nas voli obojicu i da imamo njenu podrsku. Veruje da gej drug zna dobro da pusi kurac, mozda i bolje od devojaka jer ga i sam ima. I to je logicno, svakako. Vasa se takodje nasmejao na sve to i nastavili smo da pricamo o necemu drugom. Zatim smo polegali.

povez-preko-ociju-seksi-igrice-eksperimentisemo-veza


Jelena mi je stavila povez na oci i pre nego sto sam mogao bilo kako da reagujem, moja kita joj je vec bila u ustima. Sisala je kurcinu tako da, ukrutio mi se jako brzo. Mislim, ko bi se zalio? Pre bi se svako radovao dobrom oralu, kladim se. Skinula me je skroz, opustio sam se i prepustio vrhunskom uzivanju.

devojka-dudla-kurac-usnama-slike

Usledilo je lizanje glavica i kurca od vrha do kraja, zamislite samo taj osecaj kada vreo jezik nezno prelazi preko celog kurca. Pa nema bolje od toga. Pomislio sam da je to neka nova tehnika koju zeli da proba sad kad zeli da mi izostri cula.

devojka-sisa-lize-ceo-kurac-usta

Medjutim, prava tehnika orala je ova koja je usledila... Sa rukom, dakle krenula je da ga drka i svlaci kozicu skroz gore pa skroz dole i da lize glavic. Izgovarao sam njeno ime i cuo kako se smejulji pa smeje ali sam nastavio da uzivam jer me je ovom tehnikom pusenja izludela i znao sam da cu da joj svrsim po licu pa sam hteo da naciljam.

svrsavanje-kurca-sperma-jezik-po-ustima-slike

U brzini sam skinuo povez sa ociju i imao sta da vidim. Kako filujem Vasin jezik spermom. Da, nasankali su me. I znate sta? Nisam se zalio, ni malo. Cak mi je i bilo drago. Prvo, jer sam upravo doziveo izuzetno snazan orgazam. Drugo, jer sam probao nesto novo i drugacije. A trece, jer mi se svidelo. I ko zna sta sve jos uz to.

Jos uvek sam pomalo zbunjen oko svega pa zato i imam potrebu da napisem to negde jer, nisam bas jos spreman da pricam o tome na sva zvona hahah! Jelena je drkala svoju picku i gledala kako nas dvojica uzivamo u oralnom seksu, sve su mi se kockice slozile nakon sto sam skinuo povez i svrsio. A znate sta jos?

ono-kad-ti-pusi-kurac-selfi-jebote

Sam sam pozvao Vasu da nam se pridruzi "u krevetu" sutradan, kad sam shvatio da mi se dopalo kako pusi kitu i on, na drugaciji nacin nego ranije. Definitivno sam bio zbunjen, i ostao evo i dalje. Ali sam znao sta mi se svidja, kao i mom kurcu. Ona je opet gledala, a tog puta sam i ja, i uzivao dok mi je Vasa dudlao kurcinu. Bilo je jos bolje nego prvi put!

Znam da je pomalo bizarno, trojka i to s drugom... Jer, zaista ne praktikujem da budem intiman s bilo kim osim sa svojom devojkom ali, ovo je izuzetak. Tako da se radujem novoj Vasinoj poseti vise nego ikad. A i moj malisan. Da, i dalje mi je cudno.


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis i ti, i to uzivo? 

Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

17 коментара:

  1. Hoce li neko da me pojebe i svrsi u moja usta? Ozbiljan sam

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odakle si i koliko imas godina? Pristajem

      Избриши
    2. Kako hoces,oces ja tebe?

      Избриши
    3. Ajdee,kako da te nadjem?

      Избриши
    4. Prvo se registruj na ovaj blog preko google naloga

      Избриши
    5. Lakse je preko ig-,moze tako?

      Избриши
    6. Probaj preko ovog foruma ne postoji drugi nacin da te kontaktiram

      Избриши