петак, 9. август 2019.

Moj prvi oralni seks

pusenje-kurca-animirani-strani-poster-za-oralni-seks

Iskreno, ja bas volim da mi se dobro ispusi kurac. Pa valjda kao svaki pravi muskarac koji je seksualno aktivan. Sad vec imam dosta iskustva, pusile su mi devojke ali i momci tako da sam gotovo sve probao kad je sfera oralnog zadovoljstva u pitanju.

Ja ne klecim nikome, to me nikad nije privlacilo, ne lozi me da zadovoljavam bilo koga jezikom. Ali zato volim da mene oralno zadovolje. I to samo talentovani pusaci i pusacice, ne amateri i oni koji nemaju ritam. To ti dodje k'o umetnost otprilike. Vestina brate. Il' znas, il' ne znas i kraj price. Tako da jeste, vise momaka i devojaka je rado primilo moju kurcinu u usta jer, atraktivan sam momak. Oduvek bio a kapiram i da cu biti.

lep-decko-jak-srpski-jebac-picki

Ne kurvam se, to me ne lozi. Kad sam s jednom osobom, to je ono pravo i nemam sta da trazim drugu. Realno, nisam glupson vec praktican i pametan covek. Mnogi me zele jer sam mrsav i tamnokos lepotan ali nemaju svi sanse kod mene. Jedan od deal-breakera tj uslova je da ta osoba zna kako da me zadovolji jezikom.

Dakle, da bude talentovana pusikurka. Ili momak, ne biram prema polu vec hemiji izmedju nas, fizickom izgledu, prema tome da li se kapiramo a onda i volimo kao i da li zna da dobro pusi kurac. Vrlo jednostavna jednacina kod vrlo jednostavnog momka kao sto sam ja, zar ne? Eto tako.

Ne znam tacnu brojku koliko mi ih je ispusilo karu a koliko i primilo spermu i progutalo je ali recimo da je kao sto sam rekao, da imam dovoljno iskustva. No ipak, sve je pocelo kad sam bio klinac. Leto, toplo vreme i cuveni letnji raspust. Tad sam se druzio sa Predragom. On je takodje mrsav kao ja, isto je imao crnu kosu samo sto je njegov friz uvek stilizovao i zalizao nekako unazad. To mi se svidjalo a nismo nikad pricali o seksu pa nisam imao pojma da li je gej ili samo voli da sredi sebi frizuru.

Letnja sema

Tog leta smo se vise druzili sami nego ranije i time smo se zblizili. Pricali smo i gledali da koristimo prednosti leta, malo se kao suncali a posto su njegovi bas bogati, imao je veliku kucu sa takodje velikim bazenom. Igrali smo se i nekih igara pa je predlozio da se poskidamo goli i tako se brckamo u bazenu.

Slozio sam se jer je ideja odlicna, telo bi nam se osuncalo temeljnije kad nema odece na nama i ne bi bilo onih belih tragova nakon suncanja. A bili smo sami, kuca je sa svih strana bila ogradjena pa bukvalno niko nije mogao da nas vidi osim iz vazduha. A niko ne moze da leti tako da, nismo imali brige.

Kad smo se izmorili od izmotavanja i prskanja u bazenu, izvalio sam se na dusek na naduvavanje i opustio. Predrag me je dodatno relaksirao nakon sto mi je prisao i naslonio se na mene. Krenuo je da mi se dize kurac. Predrag je primetio da me uzbudjuje pa je, pretpostavljam, i on krenuo u tom pravcu erekcije. Nisam mogao da vidim jer je za razliku od mene bio u vodi.

drkanje-kurca-decku-desnom-rukom

Poceo je da prelazi rukom preko mog stomaka i pitao me da li mi je to okej, secam se da je bio bas pazljiv. Zatim je krenuo da mi drka kitu, cime mi je kurac postao veci nego ikada! Nisam imao pojma da moze toliko da mi naraste. Ni u jednom momentu se nisam nicega stideo iako smo bili 100% goli i nismo nikad pricali o seksu a upravo smo kretali da imamo prvi oralni seks.

lizanje-vrha-kurca-momku-jezikom-slike

Ranije sam samo zamisljao kakav bi bio osecaj da mi neko ljubi kurac, lize glavic i sisa celu kurcinu a tog leta, imao sam srece da to iskusim. Svrsio sam Predragu u usta, nisam ni dugo izdrzao jer me je bas lozio. Ne znam koliko je trajalo, bilo je to davno, verovatno ispod minuta. Ispostavilo se da je i njemu bio prvi put, pre toga je samo gledao u gej filmovima kako to otprilike izgleda i valjda je imao dobar osecaj za dodir i ritam.

spretno-drkanje-i-pusenje-kite-decku

Nismo se zaustavili kod ovog prvog oralnog seksa vec smo nastavili da uzivamo zajedno, zatim se otvorili vise jedan drugom i pricali o tim stvarima. Zatim smo se zaljubili, i proveli par narednih meseci zajedno. Bilo je bas dobro. Predragov tada je dobio posao negde drugde pa su se preselili, sto je slomilo obojicu. Posle dosta vremena sam nasao devojku koja je takodje lepa, dobra i super ga pljuga.

kad-devojka-pusi-kurac-socno-slike

S njom sam bio godinu i nesto a onda se vratio Predrag. Vratile se i decacke emocije. Culi smo se mi povremeno dok ga nije bilo ali smo odlucili obojica jednoglasno da je bolje da prekinemo vezu jer je tesko da odrzimo ljubavnu vezu na daljinu. Sta smo znali, klinci. Druzili smo se online najvise a kad se vratio, nastavili smo gde smo stali.

I dan danas smo zajedno. A ja sam mu priznao da sam drkao na njega i na taj nas prvi oralni seks vise puta dok je bio daleko od mene. Smesno mu je ali mu je takodje drago.


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis i ti, i to uzivo? 


Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

39 коментара:

  1. Da li zeli neko besplatno da mu popusim kurac i moze facial ili srvsavanje u usta?

    ОдговориИзбриши
  2. Javi kad hoces da ti izdudlam.
    Godiste?

    ОдговориИзбриши
  3. Smem.. Koje si godiste i odakle?

    ОдговориИзбриши
  4. zelim samo da malo istrazujem u tom podrucju

    ОдговориИзбриши
  5. gledao sam gej pusenje pa bih znao sta treba da radim ali posto imam 15 godina ne zelim da mi pusenje promeni seksualnu orijemtaciju samo zelim malo da se zabavim i da dobijem koji dinar za pusnje kurca i voleo bih da je kurac ispod 16cm

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. i voleo bih da me neko snima dok mu dudlam ali da mu kita ne bude ogromna i da ima lep oblik i da nije obrezan i pusio bih za 50€ a nekome i za dzabe ako ima ispod 18

      Избриши
  6. ako neka ima priblizno 15,16,17 god pusim za dzabe i to onako bas lepo i kita neka bude ispod 16 cm za najbolji užitak .okolina beograda

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Evo ja sam spreman da mi ga pušiš, a posle ću ja da se sagnem i odradim posao tebi. 18 godina

      Избриши
  7. muska sam pušikurka ;))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidim da imas mnogo zelja ali ja trazim da ih pusikurka meni ispuni pa da ja njoj ispunim usta spermom a ne da davi za godine i naknadu neku vec da bude spremna za gde god u gradu

      Избриши
  8. Ja bih pusio i za dzabe svima koji hoce i moze da mi ispuni usta spermom za dzabe nisam prohtevan u tom smislu. Odakle si i koliko god ja sam uvek zainteresovan

    ОдговориИзбриши
  9. Ko god je za besplatno da mu popusim kurac bez naknada i placanja ne znam ni ja cega neka kaze..hocu da mi nafiluje usta i da mi isprska lice spermom.
    Ognjen..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. pazi imam 15 godina meni ne smeta ako si stariji i nisam gej ne volim muskrace ali imam toliku zelju da nekome ispusim kurcinu da je to strasno bas zelim da mu dobro ispusim kurac vi koji bi mi dali da vam pusim recite mi vase godine pa da razmislim malo ;)

      Избриши
  10. nadam se da ima neko približno oko 16,16 godina ali ako si stariji ni to mi ne smeta ili jos bolje ako si mladji od 15 . da se zna i ja imam 15 ;)

    ОдговориИзбриши
  11. nadam se da ima neko ovde da me razume, nisam gej ne privlace me muskarci ali samo nekom kurcinu da popusim je nesto sto bih mnogo zeleo da uradim voleo bih da pusim nekome ceo dan i onda on meni celu noc i unistio bih ti kurac kako bih ti ga popušio, ko zeli da mu pusim neka napise koliko ima godina,kolika mu je kita i odakle je. sto blize beogradu to bolje momci. 15 god-pušikurka

    ОдговориИзбриши
  12. mozda svrsavate na ovo sto pisem, ali bolje vam je da mi svršite u topla usta
    javlajte se ;)

    ОдговориИзбриши
  13. vaša petnaestogodišnja muška pušikurka

    ОдговориИзбриши
  14. Ja 23
    Ja sam uvek spreman da mi nafilujes usta
    Ognjen

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cao Ognjene.

      Imas na ovoj stranici formular tj prijavu za pusenje kite pa pronadji to i slobodno se prijavi, ako si stvarno ozbiljan za uzivo i zelis da to dozivis sto pre.

      Pozdrav :)

      Избриши
  15. Besplatno pusenje kurca nikakve naknade imam 23 god i moze bilo sta da zadovoljim osobu kojoj pusim ali zelja mi je sperma u ustima ili footjob uz to ako ste zainteresovani javite se..
    OGNJEN

    ОдговориИзбриши
  16. napisite mi vase instagrame ovde i otključajte profile ako hocu da vam popusim zaprstiću vas petnaestogodišnja muška pušikurka

    ОдговориИзбриши
  17. zamislite kako je lepo da vam neko sa petnaest godina dudla karinu i trazi jos i spermu u usta

    ОдговориИзбриши
  18. Ja radim sve to za dzabe od dubokog grla do jebanja u usta dok mi ne nestane vazduha.. Ko hoce besplatno je isto ocekujem i sa druge strane.. Ognjen.. 23god

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ko je zaista zainteresovan da mu popusim kurac i gutanje sperme besplatno neka pusti mail na ognjenmarinkov@gmail.com
      Ne znam ovako sa koliko osoba se komunicira a ja hocu kurac u ustima sto pre

      Избриши
  19. toliko sam napaljen ssssad popusio bih bilo kome kurčinu lepu veliku tvrdu i najbolje od svega da mi svršitebu usta i po licu mmm
    petanestogodišnja pušikurka

    ОдговориИзбриши
  20. Ne spamuj vise onaj koji mi se prvi javio da mogu da mu dudlam kad hocu i da mi svrsi u usta neka se javi.. Besplatno radim.
    Ognjen

    ОдговориИзбриши
  21. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  22. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  23. Ali uz svrsavanje u usta i jebanje u usta zelim tvoju dominaciju.Javi se kad hoces ako si zaista zainteresovan samo zelim tu dominaciju, jebanje u usta i svrsavanje u usta

    ОдговориИзбриши
  24. Molim te javi mi ako bi me jebao u usta i svrsio.

    ОдговориИзбриши
  25. Neka se javi onaj koji bi me pojebao u usta i svrsio u njih. Sto pre molim

    ОдговориИзбриши