четвртак, 29. август 2019.

Drugarica pusi kurac drugovima

drugarica-pusi-kurac-drugovima

Znate one odratne price koje su mogle da se procitaju pre koju godinu ili da se cuju uzivo od opicenih poznanika koji citaju takve stvari? Govorim naravno o tekstovima sa Kurira i drugih tabloida i oplodjivanju devojcica koje, logicno, postaju trudnjace. Da, trudne maloletne devojcice koje su primile spermu svojih vrsnjaka na grupnim orgijama u toku ekskurzije. U osnovnoj skoli!

grupni-seks-drugari-ekskurzija-zatrudnela

To su devojcice od 13 do 14 godina, obicne ucenice 6. razreda koje ne znaju nista o zivotu pa su dale decacima da ih iskoriste i napune semenom. Jer jadnicice ne znaju da kazu ne i da ne dopuste da neko vlada njima i njihovim zivotom.

Vesti ovog tipa obidju ceo region, Balkan je bas brujao o zatrudnelim maloletnicama koje su oplodili njihovi drugari iz skole. Mislim da je u jednom slucaju bila petodnevna ekskurzija u pitanju. Pa je bilo vremena da se pojebu itekako. To pokazuje koliko tinejdzeri ne znaju nista o seksualnosti. Hororcina i bolestina odjednom.

skolsko-pusenje-drugovima-na-ekskurziji-zatrudnele

Deca da se jebu i prave decu... Pa gde to ima? Suludo. I samo da se jebu je previse a kamoli da se razmozavaju a ne znaju ni slovo A da napisu. Klinci i karanje? Nenormalno. Ipak, ovo ce biti jedna takva prica. Skoro.

U moje vreme, a ja sam dete koje je krenulo u skolu za vreme bombardovanja Srbije 1999., ovakvih dogadjaja nije bilo. Znalo se za seks, mi smo to popularno zvali prcanje, tucanje a kasnije eventualno karanje. Bilo je zezanja raznoraznog, pa i po hodnicima. Trcati golisav, nositi naduvani kondom do maksimuma od sobe do sobe, to je bas bilo smesno sa napumpanim kurtonima.

hotelska-soba-hodnik-srednjoskolska-ekskurzija-osnovna-skola-

U toku naseg osnovnoskolskog obrazovanja i svih ekskurzija na koje se islo, samo se na jednoj od poslednjih pricalo malo o jednoj devojcici i decku. I to iz razlicitih odeljenja.

Zblizili su se na ekskurziji. I to je bas lepo. Pa su se kao zakljucali u jednu od soba a neki od napaljenih klinaca govorili da se prcaju i sta sve ne, al' toga nije bilo, samo su se poljubili u najboljem slucaju i to je to. Doduse, dugo su bili zatvoreni. Danas, mozete u crnoj hronici (ili van nje) da pronadjete slucaj u kojem su desetine i desetine devojcica na ekskurziji zatrudnele.

zabrinuta-devojka-kolutanje-ocima

Ne zna se ko je gluplji. Ili na koji nacin. Da li to sto su morali da se jebu na pisljivoj eksurziji u tim godinama, da li to sto su imali klinacki snosaj bez kondoma, da li to sto nisu bili ni zaljubljeni ni nista... Ali to je njihov problem, i problem njihovih roditelja. Vaspitanje je sve. Kad kazem to, mislim i na vaspitanje kad je ne samo seks u pitanju, vec pracenje trendova, influenca vrsnjaka i pritisak drugara iz skole. Kod mene toga nije bilo.

Ni u srednjoj nije bilo seksa, nije se bar pricalo o tome. Jeste za neke devojke da su kurve i slicno ali, toga je uvek bilo, a sad da li ce uvek biti, deluje da se stvari popravljaju i da devojcice prestaju jedne druge da nazivaju takvim pogrdnim imenima jer su se opametile a decaci zahvaljujuci pokretima zena i borcima za zenska prava i jednakost znaju da ce imati problem ako uopste pokusaju da ih vredjaju.

seks-na-ekskurziji

Vremena se menjaju. Na bolje. Pa i za gejeve. A ja nisam gej. I dao sam geju da mi popusi kurcinu, bas na eksurziji koje smo dotakli iznad. Bio je to decko iz drugog odeljenja, Filip. Kopaonik, zavrsna godina srednje skole. Znali smo se jer smo u malom mestu, ali samo iz vidjenja. Nisam mnogo razmisljao o njemu ali su svi znali da je pesko, tako su ga oslovljavali, i kao peskir i slicno.

zlostavljanje-u-skoli-fizicko-uznemiravanje-drugara

Gadno je to, zlostavljanje onih koji se razlikuju od tebe. Da li su gej, ili su niski, ili krupni, ili neatraktivni, ili popularni, ili novi, ili... Opet znate tacno o cemu pricam. Ali, imam osecaj da se vremena zaista menjaju. Na bolje. Pa i ovde kod nas, u ovom raspadu od drzave. Uglavnom, nesto su zacikavali Filipa na ekskurziji na Kopaoniku, cuo sam da je tako bilo i na Zlatiboru ili Zlataru, ne secam se.

zabranjeno-verbalno-zlostavljanje

A posto sam se nasao tu, odbranio sam ga od ovih sto ga sikaniraju i oterao ih u pizdu materinu, gde i pripadaju. Skontali smo se i poceli da se zblizavamo. To je bila valjda bar 7-odnevna ako ne cak 10-odnevna ekskurzija pa smo imali dosta vremena da se upoznamo i da dodjemo do intimnog dela naseg odnosa. On je u stvari super momak. Zenstven je, pa su ga zato prozvali pederom i koristili pogrdna imena.

Odlicno smo se slagali, poceo sam vise s njim da se druzim nego sa ostalim drugarima. Pricali smo bukvalno o svemu, poceli da delimo hranu, slatkise, nase tajne i dosli, naravno, do toga da je gej. Ja sam mu rekao da ga podrzavam u potpunosti jer se ni po cemu ne razlikuje od bilo koga. Potajno sam znao da mi se dopadaju i devojice i decaci. Priznao sam mu to. Kad mi je rekao da misli da sam sjajan prijatelj... Nisam mogao da prestanem da razmisljam o njemu.

animacija-crveno-srce-pulsira-pokretna-slika

Siguran sam da sam pomislio i da bismo mogli da budemo nesto vise od drugara. Jer, vec smo se savrseno slagali. A ja sam mastao i o decacima i o devojcicama. Kao sto je Filip bio lep i dobar. Takodje... U par navrata mi je Filip provukao kroz razgovor da sam lep. Posto nije laskavac ili lazov, shvatio sam da to zaista tako misli o meni i da mu se mozda dopadam... onako.

Svake veceri su bile organizovane neke aktivnosti u hotelu. Tipa zabave sa DJ-em, igranke neke i pokusaji zurkica na koje smo svi isli (terali nas nastavnici) pa ako nam se ne dopadne, pada vecernja sedeljka kod nekoga u sobi, druzenje sa svojim cimerima i cimerkama ili spavanje.

klinacka-zurka-na-ekskurziji

Filip i ja smo se dosta zblizili za tako kratko vreme i to su neki primetili ali nista se nije komentarisalo. Bio je neki dovik "pederi" ali je taj bio sahranjen! Zato sto sam visok, jaci i dovoljno lud da pokazem hejterima da ne mogu da me podjebavaju, kao ni one koji to nisu zasluzili. Filip i ja smo jedno popodne visili u mojoj sobi, jeli neki cips i razgovarali, nismo obracali paznju na vreme.

klinacko-zezanje-u-hotelu

Cimeri su otisli na tu neku zurku koja je bila organizovana dole u holu hotela pa smo ostali sami. Zakljucao sam nas. Zezali smo se i bilo nam je bas lepo.

skakanje-po-krevetu-u-hotelu

Rekao sam mu da je i on meni lep. Krenuli smo da se salimo, golicamo, grlimo a onda smo se i poljubili. Soba nam je gledala na planine i nije mogao niko da nas vidi. Ipak, vrtelo nam se po glavi da je dosta rizicno da se mazimo i uzivamo

Iako su bila zakljucana vrata, suzdrzali smo se i nastavili da se druzimo. Ionako su dosli drugari i hteli da udju jer im se zurka nije dopala. Medjutim, dan pre nego sto smo se vratili kuci, bio je organizovan veliki parti na koji su svi bili obavezni da dodju i obezbedili su, navnod, bas dobru zabavu kao i izbor za Mis i Mistera. Filipa i mene to nije zanimalo koliko smo bili zagrejani jedno za drugo.

drugarica-pusi-kurac-svom-drugaru

Tako sam doziveo prvo pusenje kurca, sa Filipom. Samo se spontano dogodilo u toku mazenja, ja sam se uzbudio i on je to primetio. Svukao mi je odecu i preko gaca ga gledao.

drugarica-pusi-kurac-svom-dobrom-drugu

Krenuo sam da svlacim gace jer sam zeleo da mu pokazem kako mi je ukrucen kurac. Kako mi ih je Filip lakse skinuo, navalio je da ga lize i ubrzo sam krenuo da prskam spermu. To je bilo, sada razumem, ocekivano.

drugarsko-svrsavanje-u-usta

S obzirom da smo obojica jos bili nevini, ovo je bilo izuzetno uzbuljivo i ja sam isprskao sperme bas dosta, malo njemu po licu, ako se dobro secam a lizao mi ga je verovatno pola minuta u najboljem slucaju. To nije bilo sve.

drugarica-dudla-kurcinu-ortaku

Ponovili smo to nakon kratke pauze i ovog puta je Filip imao vremena da se pozabavi. Poprilicno sam siguran da je oralni seks trajao dosta duze. I znam da je prijalo oba puta.

klinka-duva-karu-drugaru

Drugi put sam ga dodirivao po kosi i mazio mu ruke, kao sto smo se drzali za ruke dok mi je pusio kurcinu.

devojka-cucla-kurcinu-od-druga

Nismo razmisljali o seksu kao seksu vec nam je sam cin oralnog zadovoljstva bio ekstremno uzbudljiv.

gej-pusenje-kurcine-slike

Ipak smo jos bili klinci i, nekako nam se nije zurilo sa gubljenjem nevinosti kad je konkretniji cin seksa u pitanju. I ovo je nacin gubljenja nevinosti ali je nekako blazi od karanja. Zar ne?

ejakulacija-muskog-semena-u-grlo-zene

Taj drugi put kad mi je pusio, tad sam mu nafilovao usta spermom. I dopalo mu se. Srecan Filip, srecan ja. Na kraju je on izdrkao dok smo lezali jedan uz drugog, dok sam ga ljubio i mazio.

filovanje-usta-spermom-u-grlo-do-kraja

Taman se sve lepo uklopilo pa su nakon toga drugari dosli sa zurke, samo par njih zbog neke gluposti, zatim opet otisli nazad na partijanje.

zenstveni-decko-gej-gestikulacija-rukama-smeskanje

Dok su bili sa nama, Filip se smeskao a onda sam i ja, na onaj... onakav, poseban, jebacki nacin. Jer smo znali kako nam je malo pre bilo dobro, a oni nisu imali pojma.

taj-jebacki-pogled-musko-zavodnicko-smejuljenje

Ali blage veze drugari nisu imali i, to nas je nateralo da se smejuljimo.

momak-svaler-se-opako-smeska

Kad smo opet bili sami, ljubili smo se i grlili, mazio sam ga a sutradan je bilo vreme za povratak kuci i, nazad u skolu. Secam se da smo se kuckali SMS-om i da smo se stalno zivkali. Onako, bas smo se zaljubiskali.

I znate li sta se desilo nakon toga? Smuvali smo se. Prava mladalacka ljubav nam se dogodila. Uvek smo to krili, doduse, jer nismo zeleli da se izdvajamo, tako smo i zavrsili srednju.

zaljubljeni-momci-se-ljube-u-usta

U tajnosti. To niko ne zasluzuje, verujte mi na rec. Da morate da krijete sto volite nekoga. I zato sto je to drugacije. Bruka, zaista. Dobra vest je da smo jos uvek zajedno. Istina je. Shvatio sam da sam biseksualac i da me privlace oba pola. Filip me je osvojio doduse pa da kod nas postoji opcija da se uzmemo, odavno bih ga zaprosio i nosili bismo burme. Ali, zivimo u kanta drzavi. I za nas nema srece.


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Prijalo bi ti uzivo? 


Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

8 коментара: