четвртак, 15. август 2019.

Derpe mi ga ispusio

derpe-mi-ga-ispusio-erotska-gej-prica

Upoznali smo se na letovanju, kada smo grupno isli moja ekipa i njegova. Kad kazem njegova, mislim na devojcice. On je otvoreno gejcina i to svi znaju. Na letovanju smo izlazili zajedno, isli na kupanje i generalno se zezali po hotelskim sobama. Odabrali smo pristupacniji hotel po cenama i takav koji nije prebukiran kako bismo imali sobe jedni do drugih. Lepo smo sve to unapred osmislili.

decko-na-letovanju-pise-gej-ispovesti

Malo je reci da smo jedni druge videli skroz gole. A kad sam Milana video da je nag na terasi, pomislio sam masta li o meni jer je gej i da li bi hteo nesto intimno sa mnom. Nisam ga to pitao sve dok me nije motivisala igra istine i izazova, koja nas je odvela na tu stranu istopolnog seksa. Ranije nisam o tome razmisljao, cak su mi se gadili pedercici jer su me oduvek ucili da je biti derpe nesto najgore kod muskaraca.

pusenje-kite-slike

Ko bi rekao da bi moja tamna kurcina lepo stojala na Milanovom jeziku. Kao cokolada i vanila smo. Kazu da licim na Enrike Iglesijasa.

enrike-iglesijas-koncert-srbija-zgodan-goli-momak

Ja tamnije puti pa jos na letovanju i onda dodatno preplanuo a on opet beo k'o sir. Secam se kako je lepo bilo gledati kako mi sisa glavic dok kleci dole ispred mene. Devojcice mi, Boga mi, nisu ovako dobro duvale kurac. Moram da priznam. A niko ne bi verovao da sam dao jednom pederu da mi ga cucla.

pusenje-kurca-zgodnom-muskarcu

I to je verovatno deo lepote naseg odnosa, koji je inace diskretan, to sto apsolutno niko nema ideju da meni Milan s vremena na vreme cucne i izduva karu. Naravno, i to sto to on dobro radi pomaze da mu se uvek vratim. Na letovanju smo zapoceli ovu pricu jer sam video jednu sliku na kojoj me u polu zagrljaju dodiruje po nozi i bukvalno mi zuri u medjunozje.

Kao da je balavio dok mi je gledao u prepone. Pitao sam ga direktno sta je s tim i pokazao mu fotku. Postideo se a ja sam mu rekao da necu da ga bijem.

Ne znam ni sam kako ali sam bio prenapaljen pa sam mu rekao da moze da mi ga duva. Proslo je malo vremena, on je kleknuo dok smo bili na letovanju i tada mi je samo jednom izduvao karinu. Od tada me je jos 5-6 puta oralno zadovoljio. I svaki put je bilo vrhunski jer derpe stvarno zna sta radi. Nemam razloga da lazem i da hvalim jednog pedera.

sperma-izlazi-iz-rozog-kurca

Drugarice su uticale na mene i moje razmisljanje o gejevima, kako kroz to sto ih lozi da gledaju dva muskarca kako se ljube u usta ili jebu, pa su mi jednom i pokazale neki gej pornic na telefonu koji su gledale, iz zafrkancije samo. Stvarno, devojcice su mi prosirile vidike jer, kako mi strejt muskarci volimo da vidimo lezbejke, isto tako strejt zene vole da gledaju pedere u akciji.

Ipak, nista ne menja razmisljanje i smanjuje tu gotovo urodjenu mrznju ka pederima kada ti jedan derpe redovno prazni jaja. Ejakulacija sperme i prejak orgazam koji dozivim me tera da pocnem da volim pedere. Ili bar da ih cenim jer Milan utice tako na mene.


On mi dozvoljava da svrsim gde god hocu. Ja bas volim da mu isprskam lice spermom. Par puta je legao dole i cekao da izdrkam na njega svoju vrelu spermu. Nema boljeg od toga. Za vreme neobaveznog zezanja sa Milanom, i dalje sam u potrazi za devojkom. Kad udjem u vezu, mozda bih ipak trebao da prekinem sa ovim zavitlavanjem... Zar ne?


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Prijalo bi ti uzivo? 

Prijavi se jednostavno, klikom OVDE. Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

24 коментара:

  1. Bas dobra, popaljiva prica.

    Hoce neki i meni da se sagne u Beogradu i da mi ga lepo popusi?

    ОдговориИзбриши
  2. Ja hocu i da mi svrsis u usta i da me jebes u usta

    ОдговориИзбриши
  3. Prijalo bi mi da isprskam nekom usta kao sto se vidi u ovom pornicu iznad, svrsavanje po ustima tom decaku, mnogo me lozi ideja o tome, iskreno

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja kad bih ti dao usta mogao bi da im radis sta hoces.. Ali svrsavanje u usta bih probao da ti progutam do poslednje kapi

      Избриши
  4. Neka se javi onaj koji hoce da me izdominira i pojebe u usta sto pre molim

    ОдговориИзбриши
  5. Ocigledno nema zaintereaovanih da me jebu u usta

    ОдговориИзбриши
  6. Zainteresovani za pusenje, Herceg Novi?

    ОдговориИзбриши