четвртак, 11. јул 2019.

Drug mi je popusio karu

drugarica-pusi-kurac-drugu-socno-kitu

Cesto se prisetim svojih mladalackih dana, kakve sam gluposti radio ali i, kakve sam lepe stvari radio. Bio sam ekspert za eksperimentisanje. Kad sam imao negde 17 godina, jos uvek sam bio nevin i nisam imao seks ni sa kim, samo ljubljenje i malo petinga tj trljanja polnih organa sa devojkom. Nista specijalno. Nisam jos ni bio spreman da jebem. A da su mi se dopadale devojke i da su me seksualno lozile, jesu!

Medjutim, nisam bio siguran u sebe da sam spreman i da bih bio dobar u jebanju. Plus, cemu zurba? Interna fora u mom (muskom) drustvu je bilo zezanje tipa ko ce kome da popusi karu i ko ce koga da pojebe. Ja sam dugo bio nedorecen oko toga ali sam onda izustio, opet u zezanju, da bi Darko bio taj kome bih dao da mi popusi karu. Najnezniji je od svih nas i najblizi devojci od momaka. Al' to je samo bila cista zezancija. Takodje je bio mrsav a ja krupniji i jaci pa mi je nekako imalo smisla.

pokazivanje-sperme-po-prstima

Secam se da je bilo vrelo leto, mi van skole a ja dobio dzip od mojih pa sam naravno kakav sam seljak kompleksas odlucio 24 casa na dan da se vozikam po Beogradu i sepurim. Kakav idiot sam bio, besposleni klinac. Darko je bio slobodan takodje jer su i njegovi imucni a ostatak drustva je ili bilo van grada, ili su imali posao. Tako smo Darko i ja provodili vise vremena sami.
Dobro, drug mi je popusio karu ali, kako...?
Super smo se slagali i podrzao me je u vozikanju po gradu i okolini Beograda. Isli smo na neke festivale, svirke, druzenja... Jednom prilikom smo bili u dzipu i naisli na neke cice koje su prale kola, sve onako na suncu, mokre. Moj mali misko se dig'o, normalno! Ocrtavalo se kroz sorc, a Darko je naravno spazio moju ukrucenu karu jer je sedeo na suvozacevom sedistu.

gola-zenska-devojka-pere-auto-u-kupacem-kostimu

Priznao sam mu da sam napaljen i da cu izludeti jer nece da splasne otok tamo dole. Nasmejao se i setio onoga da sam rekao da bih njega izabrao kao moju pusikurku. "Ti bi zeleo da ti popusim karu haha?" a ja sam uzvratio sa osmehom, uzimajuci njegovu ruku. Stavio sam je na moje medjunozje. On se stidljivo pocepao od smeha i otimao ruku ali mu nisam dao. Zaista je krenulo nevino, iz zezanja, a onda sam izgubio nevinost.
Seks u javnosti
Pa dobro, bar oralno. I bilo je zakon! Ne secam se tacno svega, mislim da sam mu tepao i navodio njegovu glavu na dole sto je svakako prihvatio jer, najbolji drug mi je popusio karu i to po prvi put.

drug-mi-je-popusio-karu-u-kolima


I to mi je preko sorca pusio. Izvukao sam oteklu kurcinu i dao Darku a on je bio radoznao pa je ne samo zgrabio kurac vec i omirisao ga. Onda sam parkirao kad smo bili van grada i gde nije bilo naseljeno pa sam se prepustio uzivanju.

pusenje-kite-u-kolima-muskarcu


Nije znao sta radi koliko pamtim ali, zasigurno sam svrsio! Na sebe doduse, a onda je i Darko izdrkao kurac i sperma je bila i na njegovom stomaku. Da, to sve u sred bela dana, jebacina napolju! Moze se reci da sam izgubio nevinost kad sam imao seks u javnosti, to i govorim ako me iko pita. Darko i ja smo nastavili da se zabavljamo intimno dok nisam napunio verovatno nekih 19 godina. Dakle, to je trajalo i bas nam je bilo lepo.

gutanje-kurca-sperme-u-automobilu-slike


Povod prekida naseg intimnog druzenja (ali ne i drugarskog) je bilo to sto sam poceo da se zabavljam sa devojkom. Ja sam strejt tako da, ovo je doslo kao sirenje mojih granica koje je zapravo drustvo tj zatucani ljudski rod postavio kao pravila. I drago mi je zbog toga, a takodje mi je drago sto je Darko spoznao pravog sebe, kad smo izlazili u provod i bili u javnosti, poceo je da primecuje druge momke. Bio sam u toku sa svim tim desavanjima, pricao mi je.
Ona mi je popusila bas dobro kurcinu
Pozeleo je da upozna jednog decka pa sam mu pomogao, dopali su se jedan drugom i posle par vidjanja priznali jedan drugom da tu svakako ima hemije.

veza-izmedju-gej-momaka-slike

Bas sam bio srecan zbog Darka i sto sam bio deo otkrovenja da je gej. Rekao je i ostalim drugovima u nasem drustvu, bilo je svega ali je imao moju podrsku i jos jednog druga koji je naprednijih razmisljanja i sirokih shvatanja, da je ljubav ljubav i da nema tu neke razlike.

lep-moderan-feminiziran-gej-decko

Da nisam strejt, ne bih tada ispustao Darka jer mi je bio najbolji drug, a to je ono sto se trazi u zivotu, da udjes u brak s nekim ko je takodje tvoj dobar prijatelj. Darko je nezan, dobra osoba i sto da ne, lep decko. Ali ipak, video sam sebe vise kao strejt muskarca koji ce biti sa devojkom. Ubrzo su svi momci u drustvu prihvatili to da je Darko gej i nije im bilo ni malo neprijatno kao sto su mislili da ce biti.

devojka-ga-pusi-dobrom-drugarcini-karu-slike

Drug mi je popusio karu sa tih nekih 17 godina (a onda opet i ponovo), a u 19-oj ili kad sam vec poceo da se zabavljam sa svojom buducom suprugom, ona mi je popusila. Srecno sam ozenjen, imam suprugu koja je divna zena, dobra osoba i za mene lepotica. Doduse, itekako se rado prisetim svog prvog jebanja, seksa u javnosti i svrsavanja u dzipu zahvaljujuci dobrom drugu.

Zelis i ti? Prijavi se jednostavno, klikom OVDE


Ili, nastavi da citas... 


TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)

9 коментара: