понедељак, 10. јун 2019.

Moze li covek sam sebi da pusi kurac?


Sta mislite? Pa moguce je. Kako? Postoji vise nacina. Ali na zalost mnogih, zaista je izuzetna pojava da muskarac moze sam sebe da zadovolji oralno. Kako istrazivanja pokazuju (ili je to ipak legenda?), 2 do 3 muskaraca od 1000 moze sebi da popusi kurcinu. Ti su pravi srecnici, zar ne?

muskarac-sam-sebi-pusio-kurac

Sigurno ste nekad pomislili na to kako bi bilo da mozete kad god vam se stvori zelja, lepo se sebi sagnete i poduvate ga do kraja, do zavrsnice i podarite oralnim putem sebi vrhunski orgazam. Bio bi to savrseni svet jednog muskarca... Mozda. Ono, dozivis prvo pusenje kurca i to sam sebi. Hit.


Uz pomoc medija, pre svega filmova i naravno, filmica za odrasle, mogli smo da vidimo izuzetne sposobnosti i savitljivost nekih momaka i muskaraca. Talenat za oral? Moze se reci. Kako se prica, oni koji imaju manje rebara i fizicki su savitljiviji imaju vece sanse da pridju svom kurcu usnama. Pokusali ste! Priznajte da ste i sami pokusali bar jednom da pridjete svom ukrucenom penisu.


Ipak, uglavnom oni koji imaju ovo iznad i nesto duzi kurac imaju vece predispozicije da uspeju da dodju ustima i jezikom do svog sopstvenog glavica. Oni koji su s druge strane zeljni sisanja kurcine, mogu da je pronadju prijavom OVDE.

obdareni-muskarac-sa-debelom-kurcinom

Dakle, zakljucili smo da velicina ipak ima vaznost. Ima veze koliki je muski ud, bar kad je ovakva situacija u pitanju. Sto duzi penis, to je glavic blizi vasoj glavi na ramenima. Jos ako imate dugacak jezik, pa kada napravite kolut a kojim slucajem ste uzbudjeni, moze da se i slucajno desi spajanje usana i kite.

goli-decak-sa-velikim-kurcem

Sad je neki od vas sigurno ljubomoran na decake sa vecom kitom, momke sa duzom kurcinom i naravno veoma obdarene muskarce.

Nema razloga da budete ljubomorni na ove klince sa slika jer, i dalje imate opciju da drkate kurac kao i svaki drugi tip. Jeste, to ume da dosadi ako ste navuceni na orgazme a nemate momka ili devojku.

dugacak-ogroman-kurac-ko-konja-ud

Ali sta je tu je. Raspolazete time sto imate. Iako smo sa Balkana, Majka Priroda nije bila na nasoj strani. Ima neki americki film u kojem se spominju "muda k'o u jarca, maljavog obdarenog muskarca sa Balkana" ili tako nesto. Ima tu i neke istine, kazu da su crnci obdareni tamo dole a i nasi muskarci.

decacki-kurac-stidne-dlacice-jaja

Ako imate dlakavo medjunozje, onda vas je Majka Priroda posteno presla, nije vam podarila ono sto se trazi - duzinu na kvadrat! Salu u stranu... Sta mislite, dudlaju li obdareni tipovi sami sebi te dugacke kurcine? Interesantno je, bar za videti, jednom eto.

momak-pokazuje-nadignuti-kurac-iz-trenerke

Verujem da vam je sad vec dosta trljanja ovih slika sa momcima koji se hvale svojim obdarenim kiturinama pa, u nastavku cete moci da vidite i kako izgleda kada covek sam sebi pusi kurac. Zahvaljujuci Internetu i uopste tehnologiji, danas mozemo da pronadjemo (gotovo) sve sto zelimo da proucimo.

lepa-ukrucena-kurcina-golog-momka

Ali pre toga, jos koja golema kurcina jer, sta fali?! Da vas utesim, velicina nije uopste bitna. Bitnije je da "tamo dole" sve funkcionise kako treba. Ako ste zdravi, nemate brige. Bitno da vas alat radi svoj posao. Zar nije tako? Molim lepo.

ukrucena-visoka-kurcina-do-neba-veliki-srpski-penis

Gledajte situaciju sa pozitivne strane jer, ponovicu - velicina zaista nema nikakvu vaznost. Ni kod koga. Ili bar ne bi trebalo da ima. Jer, za uzbudjenje i zadovoljstvo nije najbitnija penetracija. To je cinjenica. Ali, o tome nekom drugom prilikom. Sada govorimo o samostalnom pusenju kurca.

muskarac-koji-moze-sam-sebi-da-pusi-kurcinu

Fotka je 100% stvarna, kao sto mozete da vidite. Ovo je samo jedan primer kako to izgleda u stvarnom zivotu. I, sta mislite? Kako vam se cini? Mora da mu je lepo... A mora ni da se ne odvaja od svog penisa, haha. Mora da je to najbolje pusenje kurca ikada, kada sam mozes sebe da zadovoljis onako kako niko ne zna jer, ipak ti sam sebe i svoje telo najbolje poznajes. Logicno.

slike-muskaraca-pusenje-samom-sebi

Neki mogu sebi cak i da svrse u usta, da dovedu sebe samostalnim dudlanjem do vrhunca. A kad vidimo da su ovako mladi a ovako obdareni kao ovaj sledeci decko... Sok:

obdareni-klinja-velika-kurcina

Mozda nije preterano atraktivan ili lep u faci ali ce privlaciti poglede i verovatno zeljne momke i devojke eksperimentisanja sa velikom kurcinom. Ipak, sa velikim alatom dolaze i veliki problemi tako da je bolje imati prosecan ili cak omanji kurac.

mali-decak-pusi-svoj-kurac

Ovaj klinja iznad je nesto simpaticniji ali, na narednoj fotki cete videti da njemu nije niko drugi potreban a posto je jos uvek malisan, ko zna koliko ce da mu raste ta alatka, time mu ni u buducnosti vrlo verovatno nece biti neophodna pomoc jer on moze sve sam. Iznenadjenje:

mali-decak-pusi-svoj-kurac2

Ali, dosta je bilo slika i pokazivanja. Trebalo bi zatvoriti ovu temu bar slikovito jer, prava je retkost imati ovu sposobnost. Koliko god bili mrsavi, u stilu baletana i slicno. Uostalom - imate ruke pa, bacite se na posao. Ili ipak... Ima i drugih opcija!


E da, evo i video-klipa za one najvernije koji su citali do kraja i za one koji su mozda dosli da bi zaista gledali i uzivali u samostalnom pusenju kurca. U nastavku je brdo snimaka, krenite da gledate! U ovom ga tip sam sebi drka do svrsavanja i pusi.



U sledecem mozemo kratko da vidimo savitljivog klinca kako sisa svoj mali kurcic:


Zatim u narednom videu, tip ga pusi sam sebi i svrsava u svoja usta! Ne guta vec pljuje spermu kako biste videli da je sam sebi svrsio u usta:


A oni koji ne mogu da dopru previse do svog kurca ali zele svoju spermu, oni rade nesto poput ovog malenog farmera koji batali posao na njivi i casti sebe svojim sopstvenim sokom:


I ovaj sledeci momak uziva u filovanju svojih usta spermom. Kad moze sam, sta ga briga:


A ovaj momcic se dobro izvio jer je zeljan svojeg sopstvenog semena. I izgleda da je poprilicno solidan u ciljanju:


Imamo i ovog decka koji se pomalo muci ali ipak uspeva da se domogne svog alata:


Ovom momku uspeva na WC solji:


Ovaj kosijaner takodje moze da polize svoj glavic:


A ovaj se sklupcao tako da moze da popije sve do poslednje kapi:


Jedno upozorenje za kraj, dobro razmislite pre nego sto pokusate da se bavite ovakvim akrobacijama jer je rizicno i mozete da povredite sebe tako da, ne preporucujem isprobavanje ovoga kod kuce!

Posalji ovaj tekst svojim prijateljima, pitaj ih da li oni mogu ovo. Bar je smeh zagarantovan!


A ako si za pusenje uzivo, prijavi se klikom OVDE


Ili, nastavi da citas... 



TOP 3 najcitanija teksta na celom sajtu:


1. "Pusi kitu!" - Drug mi je pusio kurac dok nisam imao devojku


2. Strejt sam i dao sam gej drugu da mi pusi kurac vise puta


3. VOJSKA - prvi dan u vojsci i zene u vojsci Srbije (drkanje)



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

11 коментара:

  1. Je l' moze neko da pridje jezikom svom glavicu? Ja nikako...

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam uspevao kad sam bio mlađi, do pola veličine, sad ne mogu

    ОдговориИзбриши
  3. Probao upravo, ne ide... Valjda mi kita prosecnog rasta

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam sebi mogu da lizem glavic

    ОдговориИзбриши
  5. I ja sam si 2-3 puta jezikom dirno glavicu kite kad sam imao 16 godina i pritom si naravno štrcnuo u usta. Bilo je predivno. Odonda više nikad nisam uspio iako sam pokušavao puno puta.

    ОдговориИзбриши
  6. I ja sam probao i svoj i posle prijateljov kurac

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман5. јун 2020. 01:02

    Ja sam jednom uspeo jedva ali imam samo 13 godina mislio sam da to znaci da sam gej...
    Jedva cekam da nadjem neku da je izvatam..

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман11. јун 2020. 00:36

    Ja mogu da ga popusim sam sebi a mogu i drugima da ga popusim

    ОдговориИзбриши
  9. Ja sam kao stednjoskolac mogao da dohvatim glavic i da sisam. Sada vise ne.

    ОдговориИзбриши
  10. Baš me obradova vaš portal retko provokativan i sočan, mislio sam da sam retko poročan, ali sad videh da sam uz ove mnoge momke i sam srećan...Već sa 15. g. imao sam ud 0o 18.cm. i prilikom kupanja, nije mu bilo dosta ni dva dobra drkanja i dalje je stajao pravo, onda sam uz malo više truda mogao malo po lao od lizanuja glavića uterati ga do pola...
    I uz masiranje mošnica vrlo brzo istresao svu vrelu spermu u svoja pohotna usta...Sve dok nisam za par godina krenuo sa curam, redovno sam se pri kupanju sladio sa svojom mladom, nabreklom kurčinom , vrelom muškom spetmom i nateklim mudima...Kad sam sa 26. našao na svoju vragolastu i poročnu plavušicu, prelepu medecinsku sestricu, ona je sa još većim guštom dudlala batinu i praznila mošnicu...

    ОдговориИзбриши