уторак, 17. јул 2018.

Kako puse kurac mlade devojke

U jednom momentu, Internet medije je preplavila vest o tome kako sad svi mogu da vide kako to puse kurac mlade mladozenjama, sve pri ceremoniji vencanja. Verovali ili ne! Realno, vrlo verovatno ne puse tako dobro kao kad bi to radile mladozenje mladozenjama (jer musko zna musko najbolje) ali ipak...

Znate sigurno one super-nasminkane i neretko ocigledno lose izrezirane fotografije sa vencanja? Kao kad gledate ekstremno lose glumce u predstavi, filmu ili TV seriji. Da, svi ih gledamo dok cekamo red u foto-radnjama, kad smo prijatelja u foto-albumima i cesto se gnusamo istim jer su simpaticne ali iskreno i, glupave. Da li se slaze neko ili pak svi? Haha!
Erotske fotografije sa vencanja
Jedan par i fotograf njihovog vencanja kog su unajmili tom prilikom su se dosetili necega sasvim drugacijeg cime su se izdvojili iz mase. Naime, oni su malo slobodnijeg razmisljanja i kako bi nas narod rekao, sirokih shvatanja. I ovaj novopeceni bracni par a i profesionalni fotograf. Svi su pristali i rekli cuveno "da" za pusenje kurca! Za ovakav oralni seks je doduse potrebno troje.

kako-puse-kurac-mlade-gole-devojke
Kako puse kurac mlade?

S obzirom koja je godina i kako brzo trendovi dolaze i prolaze, ovakva inovacija je logican sled okolnosti. Nakon fles-mobova, podvodnih vencanja, snimanja mladenaca uz pomoc dronova, sad je na redu erotika! Naravno da je u pitanju seks u odeci, to je i poenta price.

Mladenci simuliraju oralno zadovoljavanje u kom mlada pusi kurac mladozenji sve u vencanici. Koliko su li samo dobili lajkova na Fejsbuku sa ovom javnom avanturicom? Kad svrsi, nista se nece videti, zar ne? Na belom nista ne ostaje. Jos jedna prednost nosenja bele odece.

obostrani-oral-muskaraca
Vojnici u pozi 69

Ono sto se manje zna je da je mladozenja imao avanturu sa momkom u vojsci. Nista sokantno u ovoj vec iznenadjujucoj prici. Tu pada ideja o musko-muskim odnosima i sve vise prihvacenim gej brakovima. Verujem da bi ovaj "profesionalni" fotograf pristao da slika i dvoje mladozenja u oralnoj akciji.

Samo, kako bi to izgledalo kad to rade dva muskarca? Pa bas kao i u vojsci. Doduse, samo u odelima. Ali, poza 69 tj obostrani oral? Mozda naglavacke haha! Ako bi jedan od njih bio bodibilder a drugi mrsavac, svakako bi bilo izvodljivo a i hit slika. Kladim se da bi to postao novi viralni hit na Internetu i da bi takva erotska fotografija primila jos vise paznje i lajkova.

Dopalo ti se? Jedna dobra prica iz vojske: Prvi dan u Vojsci Srbije (drkanje)


Smorilo te da budes sam? Prijavi se klikom ovde: Besplatno pusenje kurca

1 коментар: