субота, 7. јануар 2017.

Da drkam kurac sam? Seksualna ponuda od pedera koju sam prihvatio

drkam-kurac-sam-zelim-da-upoznam-devojku
Drkam kurac, kao i svi
Ne samo što sam je prihvatio (ponudu) nego sam doživeo otkrivenje nečega sam svim novog, drugog sveta. Isti pol. Do tada sam sebe po difoltu (Balkan je ovo!) ograničavao tako što sam izlazio i zabavljao se samo sa devojkama. I drkam kurac kao svi, je li. Hajde što je smorilo sa ženama i mojom rukom desnicom ali što je i bilo teško, naporno i tako to... No, da se vratim na sam početak!
Gay pušenje kurca
Nedavno sam kupio novi Android telefon. Ušao sam na Google prodavnicu i skrolovao po aplikacijama. Pošto sam bio usamljen i želeo sam društvo, ušao sam u dejting sekciju. Od velikog broja aplikacija za upoznavanje ljudi, odabrao sam par. Na najpopularnijoj sam odabrao opciju da želim da upoznam devojku sa kojom mogu da izađem. Dakle, bukvalno dejt.

gej-momci-pusenje-aplikacija-upoznavanje
Aplikacije na Androidu za upoznavanja
Tako sam dobio prvu poruku, i to od muškarca. Nudio mi je pušenje kurca ili šta god da mi je volja. Hmmm, gay pušenje kurca... Izignorisao sam i upoznao simpatičnu devojku, izašli smo i naložio sam se samo tako ali nije bilo akcije. Otišao sam kući, ponovo otvorio aplikaciju i otišao na poruke.
Da drkam kurac sam?
Ma zašto bih. Vratio sam se onoj poruci od ove muške pušikurke. Pomislio sam... "Ko ga jebe, napaljen sam i potrebno mi je da se olakšam!". Odgovorio sam mu da dođe ako hoće da mi popuši kitu. Došao je kroz nekoliko sati i podario mi jedan od najboljih orgazama ikad!

kleknuo-kolena-kleknula-kleci-seks
Mazio sam mu glavu i usmeravao blago ritam koji mi odgovara

Ako ne i najbolji. Istina je, zatvorio sam oči i zamišljao devojku. Ali, koga briga... Obojica smo uživali u ovom intimnom odnosu.
gay-pusenje-kurca-uzivo-jebati
Gladio sam mu glavu, a on jezikom moj glavić

Od tad, otvoreniji sam kad je muški rod u pitanju. Bar za gej pušenje! Za nešto više tj nešto konkretnije sa muškarcem, nisam siguran da sam spreman. Ali za ovakvu kombinaciju, može! On nije jedini momak koji je kleknuo i blajznuo mi penis. Tako sam i shvatio da ne moram da ga drkam sam već da mogu da pozovem druga. Ono... Da se družimo. Kako kao prijatelji, tako i intimno. Svi su na dobitku, višestrukom!

upoznavanje-online-sajt-poznanstva-devojke
Curi jebena sperma iz kurca! A on prima u usta...

Možda će vam kita narasti i od ovih tekstova/slika: 

Žena puši kuracMladi se jebu | Tehnika pušenja kite | Pušenje penisa

Jebanje u zatvoru | Puši kurac! | Kako žene puše kurac?  

Pušenje kurca u WC-u | Uživanje u krevetu | Ludo pušenje 

Drkam ga... | Puši kitu! | Drkanje u Vojsci Srbije


Dosta čitanja i spremni ste za uživo? Prijavite se jednostavno, klikom OVDE.

4 коментара: