уторак, 17. јануар 2017.

Koliki ti je? Iako imam 18... kurčina i po, brate!

novi-komsija-tinejdzer-koliki-ti-je
Novi komšija u blizini
Kad si punoletan, očekuje se i da imaš seks jer možeš, kako kažu. Iako imam 18... Jebao sam se kao ker uličar! Sprdam se, bio sam nevin. Ja nisam žurio s tim, nisam imao ni oral, ni seks a kamoli analni seks do sad... Dete sam, pa u skladu s tim godinama, uživam u detinjstvu. Tako sam vaspitavan a i verujem da je to ispravno. Nije da se sad nešto specijalno čuvam kad sam već imam 18, ono, skroz do braka... Samo ne žurim.
Pornjava
Ali gledam porniće i drkam, itekako. Poliram mog delfina redovno, skoro svaki put kad sam sam. A to dođe par puta nedeljno. Lep je osećaj drkati... Iako imam 18, je li. Ne znam koliko dugo drkam, valjda nekoliko godina. Tako da mislim da sam se i s tim nešto kasnije zamajavao. Suzdržavao sam se. Sad kad mi je veliki, sad je drkanje dobro.
kraljevsko-sisanje-mog-velikog-kurca

Tako mene novi komšija pita jedan dan "koliki ti je", i to iz vedra neba! Ja kažem da je ogroman, k'o u konja. On se zabezeknuo i pokazao želju da vidi. Ni ne poznajemo se a već smo bili taako direktni! Odšetali smo u dvorište. Rekao sam mu da mi nije ukrućen kurac. Krene on da mi pomaže u tome. Lep je bio osećaj dok me je mazio. Iako imam 18, dozvolio sam vršnjaku da me dira po telu. Ubrzo je došao do mog međunožja.

Predložio sam da uđemo unutra, da neko ne vidi a i, da možemo da se opustimo kako treba. Kurac je počeo da mi raste baš brzo, a glavić da pulsira kao lud! Nisam ni stigao da ga ponudim limunadom, to je došlo kasnije. Moji su me vaspitavali kao otvorenog za sve i svakoga tako da nemam ograničenja, a ovo prija tako da... Branislav je osetio da mi je kita u erekciji, zavukao mi je ruku u gaće i počeo da mi drka kurčinu. Kako je bilo dobro kad to ne radiš ti sam.

sisanje-mog-velikog-kurca
Lizanje glavića je taaako dobro!
Sisanje mog velikog kurca
Brate, nisam želeo da stane. Srećom, sami smo bili u mojoj kući i niko nije trebao da dođe pa sam bio skroz opušten. Želeo sam da odem dalje od drka. Pitao sam ga da l' hoće da proba kitu. On je rekao da ga moja plaši malo jer je velika. Kažem mu da ga neću nabijati i gušiti jer nisam kretenčina već da će sam da se pozabavi kako on želi. Navalio je.

Lizao mi je glavić najviše, krenula je ona providna vodica kroz par sekundi. Legao sam na krevet i dao mu vođstvo. Kroz minut, već sam bio gotov. Krenuo sam da prskam po stomaku, on nije znao šta da radi pa mi je samo izdrkao dok sam prskao spermu. Jebote, što je to bilo lepo! Razmišljao sam kako mi je drago što je započeo priču sa onim iznenadnim "koliki ti je"!!!

svrsavanje-iako-imam-18-godina
Svršavanje sve sa belom spermom
Zaljubljivanje u pubertetu
Zatim sam počeo da upoznajem Branislava kao osobu, i delovao je zaista kul. Sad je on za mene Bane, neko vreme je bio drug koji mi puši kurac ali u ovom momentu... Mislim da postajemo nešto više, njemu se dopadaju muškarci a meni... On. Da li ću imati po prvi put dečka (iako imam 18 godina) i imati čime da se pohvalim mojima? Ja mislim da da.
zaljubljivanje-u-pubertetu-mladici

Imas muda da podeliš svoje iskustvo sa nama? Može i skroz anonimno dole u komentarima.
Ako si neiskusan, slobodno napiši svoje želje i maštanja. Samo napred s kuckanjem ;)

komentar-je-veoma-dobrodosao
Komentar je više nego dobrodošao!

Možda će vam kurčina oteći i od ovih tekstova/fotki: 


Jebanje u školskom WC-u | Kako žene puše kurac? | Drogiranje i jebanje

Žene u Vojsci Srbije | Lep momak | Puši kitu! | Oću pičke! 


Smorilo te drkanje i spreman si za uživo? Prijavi se jednostavno, klikom OVDE.

5 коментара:

  1. Mmmmmm, da li sam zadovoljan nakon citanja? Ooooooo da

    ОдговориИзбриши
  2. Au, citam ovu u busu a kita se digla,hoce da eksplodira u gacama,sreca nema nikog pored mene. Odlican tekst!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaci citamo se i u autobusu... Drago mi je da ti se dopada. Nastavi da nas posecujes jer sledi jos dobrih tekstova.

      Избриши
  3. kita mi stoji do neba od ove kratke pubertetske priče

    ОдговориИзбриши